Dióban sült csirkecomb recept
A Dióban sült csirkecomb hozzávalói:4 személyre
4 szép csirkecomb
bundázáshoz:10 dkg darált dióbél 5 dkg zsemlemorzsa, 3 ek.liszt 2 tojás
2 gerezd fokhagyma,só,törött fehér bors
olaj a sütéshez
A tálaláshoz 4 csokor petrezselyemzöld
A Dióban sült csirkecomb elkészítési módja:
A combokat megmosom,kettévágom,mindkét oldalán megsózom.A tojásokat habosra felkeverem,és kevés sóval meg zúzott fokhagymával ízesítem.A petrezselymet megmosom,és papirtörlőn leszárítom. A diót és a morzsát összekeverem. A combokat először lisztbe mártom,majd a fűszeres tojásban megmártom ezután rögtön belemártom a morzsás dióba. Megsütöm a húst és melegen tartom. A petrezselyem csokrokat lisztbe mártom majd az olajban ropogósra sütöm. Köret:szalmakrumpli,vagy krumplipüré.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: esztella100, 2008. febr. 27. 08:21
A dióban sült csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.