Diétás halsaláta recept
10 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
232 kcal
(1 személyre):
5 dkg makréla (konzerv)
2 szál újhagyma
1 alma
1 pici sárgarépa
só
1/2 pohár kefír
petrezselyem
mustár
A Diétás halsaláta elkészítési módja:
A makrélát csöpögtessük le és szedjük kisebb darabokra. Az almát, a sárgarépát és a hagymát vágjuk kisebb darabokra. A mustárból és a kefírből készítsünk öntetet, kevés sóval ízesítve. A hozzávalókat keverjük össze, locsoljuk meg az öntettel, majd szórjuk meg finomra vágott petrezselyemzölddel
magos ill. rozsos kenyérrel isteni!
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: ördög, 2007. jan. 13. 19:17
A diétás halsaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.