Diéta, 2. és sokadik kör (beszélgetés)
Sziasztok!!!
Nekem eddig bejött persze most egy hetet kihagyok.
Nekem viszont eddig csak pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.
Persze nem vagyunk egyformák,van akinek ez jön be,van akinek más!!!
Én momentán erre esküszök és örülök,hogy rátaláltam az almaecetre:-)
Én nem vagyok eltünve csak sokat dolgozok:-)))
Mi újság veletek csajok?
igen olvastam közben :)
Dolgozom ma délután és holnap majdnem egész nap...
De megérdemelnéd!!!!!!!!!!!
Mi jött közbe megint?
Szép napot kívánok Neked holnapra, megérdemled :)
És fincsi ebédet :)
Sziasztok :)
Nálunk keményítő van :) karfiol, krumplival :) fincsi :)
Sziasztok!
Ma gyümi napom van,de szerintem vizes nap lesz belőle,mert a hűtő üres :( Veletek miujság?
Mondhatni 1 fokkal :) Jól meg akkor leszek,ha fogyok még pár kg-t és végre nem kell egész nap itthon ülnöm,mert munkahely 0 :(
Te hogy haladsz? :)
Szia!
Nem tudom te hogy csinálod,de én kiegészítésként csináltam valami mellett,kicsit többet vártam tőle,nem igazán jött be.Persze mindenkinek más válik be... Nem tudom a tesco-s milyen lehet,de én ott szoktam venni a Chef alma ecetjét,sokan ajánlották már.
Szia!
Én levagyok törve,de mint a bili füle.Sehogy sem akarnak alakulni a dolgaim és kezdem azt hinni,hiába reménykedek :( A diéta megyeget,csak hát a többi...
Sziasztok!!!
Én még új vagyok.Gondoltam kérdezek egyet mást..
Almaecetes kúrát kezdtem el,de nem tudom a kitartóaknak sikerült-e fogyni és hogy a tescos is olyan jó lehet mint a bio boltos?
Ha nem akkor veszek biost.
Puszi nektek
Szia :)
Én dolgoztam... Most értem haza... Haladok, kicsit nyomott vagyok ma,de az idő is olyan :(
Veled mi újság?
Sziasztok :)
Igen Dorothea minden oké, csak dolgozom ma is megyek... Most nem nagyon van időm...
de a fogyi megy, ma Ch :) kicsit nasizgatok a mai nap úgy döntöttem, bár még azt nem tudom,hogy mit is eszek :)
Szép napot és kitartást Nektek :)
Sziasztok!
Nagyon eltüntetek. Minden rendben? :)
További ajánlott fórumok:
- Barátnőt keresek (a sokadik)
- Mi van akkor, ha a közvetlen férfi főnököd nem érti a sokadik nemet sem? Te mit csinálnál, mint nő és beosztott?
- Első vagy sokadik egyedül vagy magányosan töltött ünneped közeledik?
- A sokadik új életem! Vajon lesz-e még újabb?
- Tudom, hogy sokadik kérdésem, de hülyeség volt tiltani, ő ebből mire gondolhat?
- Nagyon sokadik sikertelen lombikon túl, van esély?