Diákigazolvány (beszélgetés)
Ok. köszi a segítséget. Még 1600 Ft-ot is sajnálnék az ablakon kidobni...:-)
a tanulság pedig: a levelet alaposan el kell olvasni :-DD
Mégegyszer kösziiii!!
és igen, bamba vagyok :D
szóval a csekken alapból rajta volt az azonosító, csak a bankszámlás utalásnál kell megadni a közlemény rovatban, hogy tudják kihez tartozik a befizetés.
ha csekken fizettél, akkor no para - és nekem is egy naaagy sóhaj hogy nem csesztem el :)
Csak leválasztottam a csekket amit még májusban kiküldtek, és befizettem...
Azt nem tudom, azon ami a postán maradt mi volt, de amit visszakaptam, azon jogcímként rajta van, hogy diákigazolvány díj, és az a 13 jegyű azonosító...
feltételezem, akkor máshol is rajta volt ez a szám..
Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy te a csekk közlemény rovatába írtál valamit? Én idióta, utólag olvastam el, hogy rá kell írni a d.i. igénylés azonosítót (?)
Azt nincs rajta automatikusan?
iskola válogatja...
sajnos!
iskolalátogatási papír ami az adott tanévre szól.
Kérd meg hogy írják rá az okhoz, hogy diákigazolvány kiállításáig érvényes, így kötelesek elfogadni
.
Nekünk is elfogadták így...
Nem fogadják el az iskolalátogatásit. Büntetnek, ha nincs rendes diákigazolvány, akkor ideiglenes diákigazolványt kell kérni. Anélkül büntet a BKV:S:S:S
Saját tapasztalatom:(
Van bárkinek bármilyen infója arról, hogy mikorra készülhet el a diákigazolvány?
Online adtam le a jelentkezésemet még februárban, azzal együtt ment a kérvény, hogy szeretnék diákot, fényképet is csatoltam.
A sikeres felvételit követően kellett befizetni az előzőleg már kipostázott csekket.
A suli szeptember közepén indul, és nagyon nem szeretnék egész jegyekkel flangálni, az kéthetente 10e lenne...