Diákhitel 2 esetén kell valamit állítanom a Neptunban, hogy be tudjak jelentkezni a következő félévre? (tudásbázis)
16. Kacsahercegno (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 2. 14:26
Hát sokat nem segítettem, de szívesen! :)
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Kacsahercegno)
2022. febr. 2. 14:24
Köszönöm a segítséget:)
14. Kacsahercegno (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 2. 13:47
Na jól van, pont akartam írni, hogy elvileg ott a szerződésszámot kellene kérnie és el kell menteni és kész, de azért lehet tényleg jobb ha még a tanulmányi hivatalnak írsz egy emailt hogy minden oké-e így, ha nem vagy benne biztos.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 2. 13:46
Hihi, megvan amegoldás, csak be kell kattintani, de nem kell fizetni. Mostvagyok feldolgozás alatt a státuszom szerint
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 2. 13:32
De ha ezt próbáltam, hogy kis dobozt bejelölöm,akkor bankkártyával akar fizettetni. De miért is?
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Kacsahercegno)
2022. febr. 2. 13:30
Gondolhattam volna, ennyit az informatikai agyamról:))) írok is nekik mailt azért.
10. Kacsahercegno
2022. febr. 2. 13:23
Szerintem be kell, különben honnan tudnák, hogy le akarod hívni az adott félévre a hitelt? Mármint a diákhitel központ nem látja, hogy neked ki lett írva egy befizetési tétel. De előbb próbálgasd inkább a TH-t, hiába dolgozom egyetemen, nem biztos, hogy mindenhol ugyanúgy van.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Kacsahercegno)
2022. febr. 2. 13:19
Meg néztem van, de arra kell kattolni? Csak ugye azt mondták anno, hogy ha felvettem és nem szüneteltetem,akkor kisujjamat nem kell mozdítanom.:)
8. Kacsahercegno (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 2. 13:13
Hát az fura, hogy az adott félévre nem tudsz bejelentkezni emiatt, nincs túlságosan átgondolva... Az előző félévet is diákhitelből fizetted? Nincs a tandíj tétel befizetése mellett a kis pluszjelre kattintva olyan opció, hogy diákhitel2?
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Kacsahercegno)
2022. febr. 2. 12:59
ma
6. Kacsahercegno (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 2. 12:51
És mi a tandíj befizetésének a határideje?
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Kacsahercegno)
2022. febr. 2. 12:48
Tandij lenne diákhitelből.
Tavaly félév mind letudva.
4. Kacsahercegno (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 2. 12:40
Nem tudom, hova jársz, de csomó helyen regisztrációs hét van, beiratkozás stb., nem biztos hogy van idejük telefonálni is. Email esetleg?
Amúgy milyen tartozásod van? A tandíjat általában ilyen február vége-március közepe táján kell befizetni a legtöbb helyen, amiatt nem lehet hogy blokkolva legyen a bejelentkezés még, max. az előző féléves tandíj miatt.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Csillagszem38)
2022. febr. 2. 12:35
Tácsázom őket,de nem nagyon hederítik a fülüket.
2. Csillagszem38 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 2. 12:26
meg nem futottak at az adatok, de sztem inkabb a tanulmanyi ugyintezodnel erdeklodj
2022. febr. 2. 12:15
Múlt félévben felvettem, azt modnták tovább nincs dolgom, ha nem akarom szüneteltetni, de nem engedi a Neptun, hogy bejelntkezzem erre a félévre, mert az írja ki, hogy tartozásom van. DE ha nem kell semmit sem tennem, mert automatikusan utalják, akkor hol tartozok? Vagy be kell valamit álllítani a Neptunon még?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?