Diagnózis ezerféle? (beszélgetés)
nagyon vacak volt... annyira, hoigy akkor fogadtam meg, hogy a 2. babánál majd semmiképp nem akarok újra császárt. sokkal jobban fájt... persze lehet, hogy csak azért, mert nem olyan az eredmény, mint a császárnál.
szóval kutyául szenvedtem, meg akartam halni... DE 2-3 órával a műtét után saját lábamon mentem el pisilni, 2 éjszaka után hazamentem (mások 1 után, de nálam volt kis komplikáció), csütörtöki műtét után hétfőn már elkísértem a gyereket bölcsibe, szerdán gyalog mentem el a kb 20-25 percnyire rendelő háziorvoshoz... következő hétfőn pedig már dolgoztam.
Szóval úgy mondanám, hogy a műtét utáni 1,5 nap (vagy amíg bent van a cső) az maga volt a pokol, de utána gyorsan javul.
igen, volt epeműtétem.
mondjuk a polip miatt logikus lépés a műtét, azt gondoltam, ez már nálad egy lejátszott dolog, csak még ezen felül kerestek valami okot.
kreont??? akkor ő hasnyálmirigy-problémára gyanakszik?
mennyire régen voltak a tükrözések?
lehet, hogy egy kontrasztos ct-t megéré csináltatn (nyilván kevésbé megterhelő, mint a tükrözés)i
Menj iriszdiagnosztához,ha tudsz jót.Ő a szemedből meg tudhatja mondani,hogy hol a baj.Nekem jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.
Nagyon sok dolog látszik a szemből,de nem minden.Azért meg lehetne próbálni.
Valaki legyen szíves segítsen már, mert egyre pocsékabbul érzem magam, ahány helyre megyek, annyifélét mondanak, és effektíve senki se segít érdemben.
Fáj, szúr,feszít, a jobb oldalam csípőcsont felett ,mellett, mintha tű szúrna kifelé.Ezzel egyidőben mostanában már elviselhetetlenül sugárzik lefelé is folyamatosan, csípősen a has aljába, lágyékba, főleg éjjel borzasztó.Nyom a jobb bordaív alá is ugyanonnan indulva, lehet hogy ennek más az oka?Epehólyagom görbe, epekövem nincs, polipom van, egyik ultrahangos írja ugyan az epepolipot, másik nem.A jobb vesémben 25 mm, a balban 14 mm angiomiolipóma van,ezzel se foglalkozik egy orvos sem.Voltam már CT-n, MR-en múlt évben,ezeket írják ott is, némi kopásom van, de teljesen világosan érezni, ez nem mozgásszervi.Nőgyógyászatilag nincs semmi gond.Folyamatosan fáj a hasam,megyek mindenfelé vizsgálatra, szerintem hülyének néznek már.Ez évek óta gond nálam, de mostanában szinte elviselhetetlen, alig alszom.Vesekövem, homokom sincs.Esküszöm néha biztos vagyok benne, hogy mégis van, tisztán érezni, ahol szúr, és lenn meg olyan, mintha csikarva távozni akarna.Laborok oké.Jó hosszút írtam, de el vagyok keseredve, van ötletetek?
További ajánlott fórumok:
- Azt szeretném kérdezni, ha mondjuk egy pszichiáter elolvasná a kérdéseimet, válaszaimat, milyen diagnózisra számíthatnék?
- Panaszom van - diagnózis nincs
- Téves diagnózis-probléma lehet belőle?
- Mit jelent ez a diagnózis?
- Hasi problémával melyik orvos foglalkozik, aki részletes vizsgálatot, diagnózist ad?
- Rossz kóros diagnózis a tüdőszürésen?!Volt valakinek ilyen eredménye.