Derékfájdalomra tudnátok tornagyakorlatokat? (tudásbázis)
egy nagyon fontos tudni való ha már egyetlen egyszer is fájt a derekad, többé nem szabad nyujtott lábakkal előre hajolnod !!!!
csak úgy hogy kicsit rogyasztod a térdeidet.
és most már mindig oda kell figyelned magadra, mert senki nem fog helyetted magadra vigyázni.
Ne fézzon meg a derekad, ne emeld meg magad....
stb. majd ird meg hogy bevált-e nálad is.
legyen szép napod
majd féloldaladra fordulsz és a felül lévő lábad emelgeted 10x, megfordulsz és a másikat is 10x
hanyadt fekszel, a két lábad a fenekedhez közel húzod és a térdeidet elkezded oldalra forditani egyszer jobra, majd balra egyszerre mindkettőt, 10 x
most a két kezed a fejed alá teszedösszekolcsolod a kezeidet és kilégzéskor felemeled a fejed kb 10 cm-re a padlótótl és belégzéskor vissza fekszel lassan a padlóra ezt is 10x
és most jön a legjobb ( évekig nem tudtam megcsinálni ) de ma már örömet is okoz
csinálj hidat mint gyerek korodba, azok a gyakorlatok amiket idáig irtam a kiméletes bemelegités volt. pér másodpercig tartsd a hidat vagy egy kicsir rugózz elöre hátra...
én évek óta ezeket végzem MINDEN reggel...
ha ez kel ahoz, hogy észrevétlen tudjak mozogni
szia drága
hasra fekszel a padlón egy tornaszönyegen )valamin)két kezed magad mellé fekteted, és a lábaidat elkezded felfelé emelni mindkettőt elöször csak kicsit ha megy adig amig tudod, nem kell gyorsan kezd 10 db-bal
majd a két kezed aválad magaságában támaszkodj meg, és nyomd fel magad úgy hogy a hasad a padlón maradjon.... 10X folytassam?
Derékfájdalomra tudnatok linkelni tornagyakorlatokat?
haziorvos irt mar fel izomlazitot es fajdalom csillapitot