Derék fájdalom - mi várható? (beszélgetés)
Az isiász lassan javuló ideggyulladás. Pihenj, és gyulladáscsökkentő-fájdalomcsillapító, meg izomlazító kell rá. Nekem jó volt még a derekam jegelése is. Több hét, mire javul. Kérdés, mi váltotta ki?
A lábba lesugárzó fájdalom lehet porckorongsérv tünete, amit a röntgen nem mindig mutat ki (sőt, szerintem többnyire nem), csak a CT vagy az MRI. Ha nem javulsz, esetleg romlik az állapototd, ezek valamelyikére kérj beutalót, vagy ha sürgős, akkor maszek alapon érdemes megcsináltatni.
Jobbulást!
kész:reumatológia és neurológia+röntgen:lumbago ischiassal
azt hittem,a kettő ugyanaz
fekszem,kenem és gyógyszer..
Köszönöm,holnap kiderül,bár ahogy olvasom türelem kell főként.Fájdalomcsillapító-gyulladáscsökkentőt már szedek,ennek ellenére hirtelen romlott
Tökéletes volt a fogalmazásod :)
Szülés óta nekem is időnként előjön. Pár hete én is alig tudtam legurulni az ágyról. Erős fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, pihenés...
Régebben nálam is volt olyan állapot, amikor a lábam csak húztam, mert a gerincem szinte megbénította a lábam. Akkor is a pihenés és a fenti szerek segítettek.
Ortopédia l-reumatilógia-ideggyógyászat
valami csak lesz
Az ideggyógyászt nem értem,de holnap okosabb leszek
Én úgy tudtam, csak a reumatológia. Mindenhol más akkor ezek szerint.
Mielőbbi jobbulást!
Érdemben azért nem tudtam írni, mert ahány fájdalom annyi féle. Van amire elég egy algopyrin,esetleg valami "kence" van akinek az injekcíó sem hat sokáig. Egy ideggyulladástól pl. falra mászhat az ember, de egy sérülés miatt napok, hetek alatt is látványos javulás következhet be.
Van akinek jó a meleg, mert lazítja az izmokat, van akinek éppen az árt. Lehet kapni a gyógyszertárban, DM-ben olyan tapaszt, ami helyileg csillapítja a fájdlmat.
Én is a rossz mozdulatra és az időjárásra fogtam,de ez most gyorsan romlik.
Reumatológia ortopédia beutalós előjegyzéses.Valamit tuti mond holnap az orvos,de nagyon megijedtem
Szép neve van..ezt mivel vizsgálják?
Reuma,ortopéd?Háziorvosom nem áll a diagnosztika csúcsán valahova kldeni fog
További ajánlott fórumok:
- Mi okozhatja? Erős fájdalom a derék jobb oldalán, ami sugárzik az alhasba is, és véres vizelet?
- Ízületi fájdalom / derékfájdalom
- Beállt a derekam, és itt a 7 hónapos fiam. Tud valaki szoptatás alatt valami fájdalomcsillapítót, ami segít?
- Tudnátok ajánlani derék, vese fájdalomra fájdalomcsillapítót?
- Iszonyatos derékfájdalom terhesség alatt? Mit lehet tenni ellene?
- 3 hete szedek Meforal tablettát, és mostanában nagyon puffadtnak érzem a hasam és derékfájdalom is gyötör. Okozhatja ezt a gyógyszer?