Beállt a derekam, és itt a 7 hónapos fiam. Tud valaki szoptatás alatt valami fájdalomcsillapítót, ami segít? (tudásbázis)
tigris tapasz
és fekvés...
más nincs... a kicsit meg tedd magad mellé
Oh,ezt megköszönném,nem igazán javult. Néha úgy érzem,mintha jobb lenne,de aztán mégsem :-(
Remélem holnapra jobb lesz!
Nem vettem be amúgy semmit eddig! De köszönöm mindenkinek!
Vahh... találtam valamit:
"Terhességben, szoptatás alatt sokszor okoz fejtörést, hogy mivel csillapítsuk a lázat vagy a fájdalmat, melyik gyógyszerrel nem ártunk a babának. A paracetamolt az ajánlott adagban szedve nem tapasztaltak káros mellékhatásokat. Szükség esetén ez az a fájdalomcsillapító gyógyszercsoport, aminek szedése megengedett terhességben és szoptatás alatt is. "
forrás: [link]
Vagyis elvileg Panadolt lehet szedni, az paracetamolos :)
Hú ezt nem figyeltem, de elvileg Algopyrint lehet szedni.
Igen a homeopátiát érdemes kipróbálni és jónak tartom.
Mondom én hogy mindenre ráírják. ("Az Algoflex Izom+Ízület 300 mg retard kemény kapszula alkalmazása terhesség és szoptatás ideje alatt ellenjavallt.")
Én pajzsmirigybeteg vagyok, és alig találtam gyógyszert amit bevehetek, ha meg vagyok fázva vagy fáj valamim :( Ezért kezdtem el homeopátiázni, persze ebben meg hinni kell, hogy igazán érjen valamit.
Algopyrin-t lehet bevenni.
A doki azt mondta olyat is vehetek be,amit elvileg szoptatás alatt nem lehet,annyi,hogy a bevétel után 2-3 órával le kell fejni a tejet és kiönteni.
Azta mindenit......elmentünk baba úszni,de már reggel éreztem,hogy valami nem klappol,aztán a Pólusban bevásárlás,majd leguggolás a babakocsihoz és kész,végem!!!
Nem tudom felemelni a gyereket,Apa meg este jön csak.
Szoptatás alatt valami fájdalomcsillapító,ami segít?
Nem nagyon merek bevenni semmit,de így meg nem tudok semmit csinálni. Az alacsony padlós buszról 4-en segítették le a babakocsit...gondolhatjátok.
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Különös módon népszerűsítették a szoptatást. Mi a véleményetek erről, mert én kiakadtam rajta?
- Miért zavar ilyen sokakat a nyilvános szoptatás?
- A szoptatásról mindent
- Nyilvános szoptatás: Illendő vagy sem?
- S.O.S.! Mi a teendő tejláz esetén? Milyen fájdalomcsillapító szedhető szoptatás alatt ( 4 hetes baba mellett)?