Depressziósan és szorongással milyen munkahelyen tudnék elhelyezkedni? (beszélgetés)
Keress bármit; pszichológusok sem szokták tanácsolni, hogy maradj otthon és sajnáltasd magad.
A munka segít kialakítani a napirendet és emberek között vagy; amikor nagyon nem megy táppénz.
Ha van lehetőséged válogatni, igyekezz olyan munkát választani, ami jól passzol a helyzetedhez. Lassabb, fizikai, könnyebb szellemi munkakör... 1 biztonságos társaság.
vagy ez
Depressziónak alapvetően oka van amit akár pszicho segitséggel, vagy tiltott szerekkel :) de csak te tudod megoldani
A szorongásnak is oka van
Nem feladni, pszichologus, pszichiáter, gyógyszer szedés és rendbejösz
Nekem más tüneteim és más diagnózisom volt, de mindig azt mondtam, ahogy jött, egyszer el kell tünnie
Többet itt olvashatsz
Amugy semmit ne irtál, hogy mi a gond, csak ami a fórum címe. Ez igy semmi
Dehamár szorongás.
Anno pánikbetegként elküldtek leltározni egy raktárba
Az jó volt, odahozták az alkatrészeket és egész nap szinte senkihez nem kellett szólnom, csak ültem számoltam, jegyzeteltem, mindeközben szédelegtem
Ha humorizálni szeretnék, de nem, próbálkozz csavarválogatás és számlálással
Csak ne add fel!
Mi a foglalkozásod, hány éves vagy, milyen rég vagy depis, mik a lehetőségeid, miben nyilvánul meg elsősorban a betegséged, tudsz-e egyedül közlekedni, hogy élsz - egyedül stb ?
Nagyon sok kérdés befolyásolja a lehetőségeidet, így nehéz tanácsot adni.
Lényeg, hogy te tudod mire vagy képes, mibe tudsz és mersz belevágni. Ezek közül kell keresni a lehetőséget.
Kezeltetni kellene, egyébként meg csak te tudhatod, hogy milyen helyzetekre hogy reagálsz.
Mondjuk ezzel a hozzáállással közösségbe ne menj, legalábbis én utálnám a napomat egy depressziós emberrel tölteni...
Tippek.
Kertészet.
Élelmiszer szállítás.
Postás.
Virág árus.
Kutya sétáltató. (ne nevess)
Park őr.
Könyvtáros.
Teherautó sofőr.
Computer programozó.
Festő.
Ékszer készítés.
Fényképező, és ne lepődj meg, művészet.
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Homeopátia szorongásra, depresszióra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
- Terhesség alatti depresszióra, szorongásra szabad szedni a Sedatif PC-t?
- Te együtt tudnál élni egy kevert szorongásos depressziós zavarban szenvedő személlyel?
- Ki, milyen gyógyszert szed szorongásra, depresszióra? S milyen tapasztalatai vannak?