Depiüző só rom (beszélgetős fórum)
Hali
Mi van meghalt a fórum? Malyom ne izélj már!
Sziasztok!
Nem nagyon írtam ide az elmúlt napokban és azt hiszem nem is fogok!
Sajnos tele lett a hócipőm egyes itt előforduló emberek kavarásával.
Teljesen tudatlanul vagy részigazságokból kihoztak egy történetet és elkezdték a holdudvarukban terjesztgetni.
Ma délután egy harmadik forrásból megtudtam ezt a történetet és még jobban felfordult a gyomrom.
Mindenki tudja kiről, és kikről beszélek . Megkérném ezeket a szénalapú egyedeket, hogy ha lehet a saját kicsi kis életkéiket rendezzék le és ne pl. az enyémet.
Az említett dologgal kapcsolatban csak azt szeretném elmondani, hogy többszörös védelem alatt állok. Így fogadatlan prókátorokra ill. kéretlen szaktanácsadókra és tanácsokra nincs szükségem!
Ezzel a kavarással elérték, hogy egy igen kedves ember nem csak a topicot de a fórumot is elhagyhatja! Ha ez nekik boldogságot és kielégülést okoz … legyen ez a legnagyobb örömük! … remélem az élet valahogy „kárpótolja” őket majd ezért!
Üdv az érintett usereknek!
Ui: kérem ne kavarjatok tovább!
hát ez nagyon pizza!! feléledt a kutya, most már megy minden szőnyeg és cipő rágás, lábratámadás ...
olyan igazi kutyás lett :DD
majd jól megsztrájlokom mindjárt csak gyüjjön ha mer:)))) fogok neki is egy bagolyot, bulldoggá tenni a malyomot:DDDDDDD
mindenkitől bocsi de hulla nulla vok, és kicsit agyament:DDDD de bulldog:DD
nekem jöhet, a kutya meg a 2 lány mellé még egy kanárit is befogadok és lassan állatkertet nyitok itthon :)
majom volt ugyan ly-nal, de jelenleg sztrájkol :)
na ide sem ir már senki:((
meghalt a topic:(((
brühühü
olyan jót elugrálok itt, már 3 ablakom van nyitva és lassan bedilul a gép, mert össze-vissza nyitom és zárom és másolom :)
kakukk-kakukk
oké irtam uj privit:))
de jól elvagyok magamba.kár hogy itt sincs rezgő hívásjelző