Dél-Olaszország, Nápoly, Capri (beszélgetés)
Mennyire szép a táj?????
Olaszország legcsodálatosabb része. Bejársz egy csomó régiót, a csodás Toscánát, Umbriát, Capri szigetét. Assisit, Perugiát, San Marinot, Orvietót, stb.stb.stb. a többit már te említetted. Ki ne hagyd a világ minden kincséért sem!!
Egyáltalán nem ciki. A mi csoportunkban is öten voltak szólók.
Vágj bele, az út csodálatos és nagyon-nagyon gazdag programokban.
Csodás élmény lesz, én folyton ide vágyom vissza, dél-Olaszországba. Vagy azóta már voltál is? Ha igen, hogy tetszett?
Hát szerény véleményem szerint, bár a Balatont is imádom, de azért az olasz tengerpartot nem lehet összehasonlítani a Balatonnal.
A TdM Travel 99.000 Ft-ért kinálja a Dél-Olasz körutat,félpanzióval 4 csillagos szállodában,8 nap. Minden nap csomó program: Nápoly,Capri, Pompeji, Vezúv,Bologna, Amalfi, Ravello...Senki nem szeretne az útitársam lenni?:(
Egyedül szerintetek nem ciki ilyen helyre utazni?
Mi voltunk ott, csodás, úgyhogy idén visszamegyünk!
Ha társas utazás, biztos lesz kihez csapódni. De ha be tudsz szervezni valakit, úgy lenne az igazi.
Szerintem drágaság egyáltalán nincs, az élelmiszerárak nagyjából olyanok, mint nálunk, van ami olcsóbb, van ami drágább kicsit.
Én szerelmes lettem a ebbe a vidékbe, Nápolyba.
Nápoly rettentő szemetes, de az úgy van jól, ez a helyi specialitás. :D
Kedves Fórumozók!
Szerintetek érdemes belevágni egy Nápoly. Capri sziget, Pompei környéki útba egyedül a nyáron? Igazából utazási irodás társas utazás. Nagy álmom hogy lássam ezt a régiót,de egyedül szerintetek nem ciki?
Ha valaki esetleg járt már erre,megirná,mennyire szép a táj,mennyire nagy a drágaság?
Köszi,fontos!