De jó lenne érzések nélkül élni. Nem érezni, hogy fáj a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Attól vagy ember hogy érzéseid vannak.
Vagy robot akarsz lenni?
Megöl benned mindent. Rossz kapcsolatban vagy!
Tehát miért nem tudsz lépni?
Ohh! Dehogynem! Csak elkezdeni nehéz.
Én is látom, mikor a kolléganő vágja a pofákat. Tegnap megkérdeztem jól érzed magad? Majd mosolyogtam és mikor elfordultam alig bírtam ki hogy ne röhögjek fel. Neki sem velem van baja, hanem saját magával. Fiatal, besavanyodott kis picsa. Jobb lett volna, ha inkább felveszem és kesergek rajta? Nem. Az, hogy nem kedvel, szíve joga.Megszoktam, hogy olyan vagyok, mint Mózes, csak én az embereket választom szét. Van aki kedvel és van aki nem. Aki nem kedvel, majd megfog. :D Ha nem, akkor sem az én problémám lesz,hanem az övé. Addig is kedves vagyok és mosolygós.Nagggyon sok embert zavar a vidámság. Vagy az, hogy az életem rendben van. Nem értik miért vagyok jókedvű, de miért ne lennék az? Tehát ne gyárts kifogásokat. Változtasd meg a gondolkodásod és használj ki minden percet egy kis vidámságra. Érezned kell, hogy átjárja a tested az energia. :)
Tessék itt egy jó kis zene ! Élvezd a zenét!Táncolj egy kicsit, mert az élet sokkal értékesebb, ha csempészel egy kis vidámságot bele!
Ezt te sem gondolhatod komolyan.
Minden érzést meg kell élni, ha megéled a szomorúságot, értékelni fogod a boldogságot.
Sok rossz dolgot megéltem, lehet ezért tudok értékelni minden jót! Minden apróságot. Rájöttem, hogy nagyon sok múlik azon, hogyan fogjuk fel a nehézségeket. Ha kimászol az önsajnálatból, akkor új ajtók nyílnak meg! Kívánok neked erőt, hogy fel tudj egyenesedni, megrázni magad és mosolyogva tovább sétálni!
Ha meg valaki magyaráz, ellenségeskedik, legyen a fegyvered a kedves mosoly, a guta fogja megütni. :)
Csak szívből jöjjön, az a leghatásosabb fegyver. Tapasztalat. :)
" Az érzelmek kiáltása mindig abszurd, de azért felséges, mert abszurd" (Charles Baudelaire)
Abban egyetértek, hogy néha jó lenne immunisnak lenni a sok szemétségre, főleg ha attól jön, akitől a legkevésbé számítasz rá. De nem szabad hagynod, hogy sárba taposson bárki. Mindenre van megoldás (és nem az önfejlesztésre, agykontrollra meg egyéb hókuszpókuszokra gondolok)
További ajánlott fórumok:
- Mi lenne velünk áram nélkül..?
- Hoxa nélkül unalmas lenne az életem. Vagy mégse?
- Vezeték nélküli porszívó! Érdemes lenne vásárolnom?
- Hogyan fogyhatnék le kondi nélkül? Lehetetlen lenne?
- Nőgyógyászatra bejutok időpont nélkül is? Keddre kaptam időpontot, de csak holnap érnék rá elmenni és fontos lenne. (kórház)
- TB nélkül hova tudok menni fogászatra? Sürgős lenne.