Hoxa nélkül unalmas lenne az életem. Vagy mégse? (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Van itt egy cimborám, aki szintén utálja az anonimitást, és a vallomása után rögtön írt egy hozzászólást, hogy ki ő, és miért nyit vallomásfórumot. Ment a fórum talán egy napig, de aztán törölték.
Szerintem amúgy is eléggé rejtve vagyunk a kitalált nevünkkel és tetszésünk szerint kozmetikázott nyilatkozatainkkal. :)
Nem lehet semmi baj abból, ha saját inkognitódat feded fel. A másét nem lehet találgatni vagy utalni rá.
A vallomásokban előfordultak már olyanok is, ahol komolyabb dolgokról vallottak, minthogy megettek egy tábla csokit.:) Jogosnak gondolom az anonimitást. Sokkal jobban indokolt, mint a fórumindításnál. Tk. ki is válthatná azt.
Láttam pár hozzászólásod pár helyen, és asszem teljesen egészségesen fórumozol. És én is, már amennyire itt vagyok vagy leszek. :)
Az anonimitást utálom, de ez kötelező a vallomásban, csoda, hogy a hoxa nem törölte ezt a fórumot, mert megadtam neked a linkemet. :))
Hát, valaki nézi.. mert én nem.:)
Az iróniát értem, ha ismerem (már csak olvasás/fórumozás révén is) a fórumozót.
Anonimként kijelentő mondatnak tűnik.
Nekem a betűjátékok lennének unalmasak. A fórumtársakkal véleményt cserélni számomra nem unalmas.
Emellett játszom a Kvízlabirintuson és dominózom.
Nekem belefér a munka mellett, hogy egyik gépen kikapcsolódásként megpróbálok néhány kvízt megoldani.
De nem csak a Hoxa létezik. Más fórumokon, csoportokban is jelen vagyok, hírportálokat és a munkámhoz kapcsolódó oldalakat és még nagyon sok más oldalt olvasok.
(ha bent vagyok és nem a kertben vagy az állatoknál)
Megnéztem a törzspontjaidat, 15414 van ebben a pillanatban.
Az én pontszámom sose ment 20 fölé, általában 0 és 5 között van.
Semmi színt nem hoz az életembe, a fórumnyitó vallomás irónia volt. 🙃🙂
Hát elvonózz kicsit,, utána rájössz.
Nekem hiányozna már.
További ajánlott fórumok:
- Ha újra születnék, vagy két életem lenne...
- Mi lenne velünk áram nélkül..?
- Holnap lesz életem legfontosabb randija! Praktikákra, tanácsokra lenne szükségem, hogy laposabb legyen a hasam.
- "Hobbim az életben maradás, bárhol, bármikor, bármi áron" - Életem vastagbél nélkül
- De jó lenne érzések nélkül élni. Nem érezni, hogy fáj a...
- Mivel töltötte a kistini korú gyermeked (10-13 év) a nyári szünet unalmas pillanatait? A program nélküli napokra gondolok.