Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » De gáz vagyok... Ránéztem a kajás képeslapokra és máris... fórum

De gáz vagyok... Ránéztem a kajás képeslapokra és máris... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

11. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:45

Nézegess ilyen volt, ilyen lett képeket!

Rakd ki a konyhában a hűtőre, szekrényekre a kívánt testsúlyt is!

De, le fogsz fogyni! Csak idő kérdése. Felszedni sem egy nap volt.

tegnap 23:16
citromos viz/igazi citrommal persze/,vagy almaecetes viz teliti a gyomrot.
9. Gretaa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:30

Nem gáz,sokan imádnak enni,köztük én is.🙂

Ha éhes vagy,igyál meg 3/4 deci vizet,telít.

tegnap 18:27
Én is diétázom.
tegnap 11:29
Én meg 8ora evés 16óra böjtön vagyok. Amikor éhesnek érzem magam ásvanyvizet iszom én aki nagy csoki evő vagyok. Agyátállitás kérdése az egész. Tegnap sütős müsort néztem a paprika tv-n vizet vedeltem. Elengedhetetlen a napi 8pohar viz ami minimum 2litert jelent.(vizből)kávé,tea ugyanis nem számit bele. Remélem sikerül fogyni. Nálam pajzsmirigy alulmüködés neheziti a fogyásomat. Amitől más fogy, én attól is hízok. A szervezetem az utolsó grammig raktároz ahogy megvonom magamtól teljesen leáll az égetési folyamat. Másnak napok alatt lemegy 1-2kg, nekem hetek kellenek. És a viz azt is raktározza a testem nem elég a bajom.jönnek ilyen gyorsan olyan hamar nálam egy sem műkődik. Drukkolok hogy neked teljesüljön a célod🥰🥰🥰
tegnap 10:32

Az én diétás receptem ehető bármikor. Diétás paradicsomleves receptje.

4-kanál forró víz, egy piros tányérban.

tegnap 10:29
Éhes vagy? Rossz diétát csinálsz akkor. Olyan adag ételek vannak az én diétámban h nem bírom megenni....
tegnap 08:54
Szerintem nem vagy éhes csak megkivántad:)
3. hpetra22 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:20
Az éhséggel nincs gond. Reggel meg teljesen normális. A túlevés elkerülhető, ha olyan ételeket választasz, amikben kevesebb a kalória.
tegnap 08:08
Nézz diétás videokat, shortokat, azzal is ösztönzöd magad. Látod mit kell enni, hogyan kell elkészíteni jól. Fejben kell először akarni igazán, mert amíg ott nem megy, addig nem is fog menni. Át kell állni az agynak, hogy most nem eszem meg azt a kocka csokit, mert igazából nincs is rá szükségem és nem is igazán kívánom, csak rossz berögződés.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook