A portugál pedig elsősorban az előadásmódjával fogta meg az embereket, de a dala sem volt rossz. A legtöbb lötyi mellett legalább egy rendes szerzemény volt.
Összeállt az Eurovíziós Dalfesztivál hazai szakmai zsűrije
Összeállt az Eurovíziós Dalfesztivál hazai szakmai zsűrije, Caramel, Zséda, Várallyay Petra, Závodi Gábor és Király Viktor véleményezik a produkciókat.
Szerintem mindenkinek van létjogosultsága képvisleni az országot, aki magyarországon él, magyarnak érzi magát - egy dalverseny kapcsán rasszizmus felé indulni nagyon rossz irány.
Amúgy szerintem is a legpocsékabb választás született - ennél kb. bármi jobb lett volna, és én továbbra is azt gondolom, hogy ez előre el volt rendezve. Nem tudom elhinni azt sem, hogy a zsűrinek ennyire tetszett. Na ez az über gáz..
Az már kérdés, hogy a szavazás rendszere a lelkesedősebb rétegnek kedvezett, akik nem sajnáltak 20 alapdíjú sms-t küldeni/ teló..
Miért nem elég az applikációval szavazni vagy 1 db sms-t küldeni? az tényleg kimutatná jóeséllyel a többség akaratát..
Zeneileg összetettségében ...hát Kanizsa Gina vitte a prímet..dehát őt a közízlés nem értette volna meg sem itthon ,sem külföldön ..de Berkes Závodi duo teljesen európai és kellemes és tök vehető volt..GIgi egy nagyon jó torkú énekesnő ,de a dal egyszerűen gyenge volt ..és ez egy dalverseny...maradt Jocink aki sztem a mostani európai politikai helyzetben egyszerűen nem vevőképes..ki akar egy keleti bevándorló kinézetű fickótól egy keleties dalt meghallgatni?? pOnt ebből van tele a polca minden eus embernek..biztos nagy siker lesz..
tényleg sárgát még nem is nomináltunk...hiba...egyszer esetleg egy tősgyökeres magyar fiatalt is küldhetnénk...csak úgy a változatosság kedvéért..nem félfeketetét cigányt vagy határmentit,hanem egy egyszerű magyarországi magyart... miért esnek hátrébb a szavazásnál,ezen kéne gondolodni..miért érzik a magyar emberek hogy kevés ..ha csak simán magyar akit küldünk.Nem tudom ...ez elég jobbosnak tűnik..de valszeg a vajdaság szavaz ha vajdasági magyar indul...perzse ha roma magyar akkor a romk összefognak..és nem kérdőjeleztem meg az ő magyarságukat a szavazás nyomán az jutott eszembe nem a dalok voltak jobbak,hanem szavazótábor volt lelkesebb ha "csak" egy simammagyar ember indul csesznek rá a népek...és a végén amikor a lelkekesebb népek beszavazzák gyermeküket akkor hurrognak hogyde mééééé:::hát azééémer mi simamagyarok restek voltunk tolni egy alapértéken számolt sms-t ennyi..
Még egy Dal műsort sem láttam,és őszintén Eurovíziót is kb akkor láttam legutóbb,mikor a V.I.P.lápett fel,nem most vót'
ezt a Joci féle nótát nemrég a rádióban hallottam, fél perc után elkapcsoltam.Tegnap este neten szembejött egy cikk,hogy ő nyert.Nem tudom,kik léptek még fel,tényleg le vagyok a magyar zenészekkel maradva.De ha lesz kis időm meghallgatom,hogy még kik lehettek volna esélyesek,mert ez a nyerő dal egy fos na és Joci..hmm..(és nem azért írom,mert kissé rasszista vagyok)