Cupcake couture (deichmann) cipők milyenek? Valaki vett már ilyet a gyerekének? (tudásbázis)
Bocsi, közben eltűntem.
Nem rémlik, hogy panaszkodott volna...
Kényelmesnek kényelmes volt egyébként?
Én is két elfogadható árú szandit nézek, pont ugyanilyen okokból kifolyólag, igaz tavaly annyit nőtt a lába, hogy a májusban megvett szandi már július végén kicsi volt:) - szóval az elhasználódástól nekünk sem kellett tartani.
Szia!
Nekünk, azaz a lányomnak volt tavaly, egy szandál. Nagyon szerette.
A tartósságáról nem tudok nyilatkozni, mert igaz, hogy nem szakadt szét, sőt, tök jó állapotban van, de se óvodába, se játszótérre nem vehette fel - ez volt a "szépszandja". :) Mindig 2 szandija van, egyet gyikálhat, a másik a "szép". Így érem el, hogy augusztus-szeptemberben is legyen egy normális szandja, amit felvehet pl. egy étterembe vagy valami ünnepibb alkalomra. :)
További ajánlott fórumok:
- Mi az oka annak, hogy ha egy szülő anyagilag mindent megad a gyerekének, akkor az felnőttkorában nem törődik a szüleivel?
- Lehet jó szülő az az apa aki elhagyta első szülőtt gyerekét, nem foglalkozott vele évekig?! Akár az elsőszülőttnél, akár másik gyerekénél?!
- Ki mennyit szán a gyerekének a Mikulás csomagra?
- Ki mit ad a gyerekének, hogy megelőzze a betegségeket, vagy gyorsítsa a gyógyulást. Multivitaminok, homeopátiás szerek, stb? 2 évesnek
- Barátnőm gyerekének árvaellátása mehet az én bankszámlámra, ha az övéről levonják?
- 3-as tápszereket, Ki, Milyet, Mikor adott a gyerekének?mi a véleményetek róla?