Cukorbetegek ti hogyan fogyóztok? (beszélgetés)
Folyadéknapon 100%-os gyümölcslevet iszom higítva, és természetesen gyümölcsteát cukor nélkül, csak egy kis citromlével. Mondjuk egyébként is így iszom a teát. Ezen a napon nemigen iszom vizet.
Nekem a ch.160
A reggeli általában banán magában, vagy almával.
Fehérjenap:
Ebéd: 1 szelet csirkemell,ráöntve egy kis tejfölbe
vagy joghurtba kevert 2-3 dkg reszeltsajttal
van, hogy rásütöm, van hogy nem. Sok-sok fe-
jessalival. Vagy húslevesből csak husi, meg
üresen a leves. Vagy 2 szelet stefánia vag-
dalt, sali.
Vacsi: 2 tojásból rántotta, egy kis gombával,
hagymával, megkenem egy kis tejföllel, rá
pici reszelt sajt ,1 szelet teljesk. kenyér
vagy gyümölcslé, hogy azért ch. is legyen.
1 doboz /25 dkg/ zsírszegény túró, tojás-
sárga, pici édesítő, citromhéj, fahéj.
Keményítőnap:
Általában zöldség- vagy krémlevesek, ill.
főzelékek, vagy zöldséges rizottók.
Szénhidrátnap:
Pl. mákos tészta, grízes, spagetti paradi-
csom mártással. Bukta, kakaós csiga, lángos
Gyümölcsnap:
Rendszerint megcsinálom a vegyes gyümölcs-
salátát és azt osztom be. Almakompót. Bár-
milyen gyümölcs "főzelék".
Persze minden napra számtalan a variáció.
Én az alapanyagokat ált.a Li..l-ben vásárolom.
Remélem tudtam segíteni...
Nem semmi... Rendesen izmot építesz :-) Ennyi mozgástól nem biztos, hogy rögtön elindul a súlyod lefele. Az izom nehezebb, mint a zsír.
Nem szokott leesni a cukrod egy etap után?
Sziasztok!
Én is inzulinos vagyok, nekem a 90 napos jön be. Véleményem szerint egyébként is az egyik legjobb , mert legyünk őszinték mindent megadsz a szervezetednek, amire szüksége van. Mondjuk arra odafigyelek, hogy a napi 1200 kcal-nál ne legyen több. Persze 1x1x előfordul, hogy nem sikerül. Én is nem rég kezdtem bele, a heti 3 kg mínusz eddig meg volt, igaz van miből! :)) A torna? hááát az nem mindig jön össze.
Én a határon vagyok,terhelésre nem áll vissza...Magam sütöm a tönkölykenyerem,a diétát hellyel-közzel tartom...Most viszont megijedtem,mert csütörtökön 220/120/100 a munkahelyről a sürgősségire kerültem....
Nem eszem évek óta fehér cukrot...Barnával,vagy nyírfa cukorral főzök a Családnak is...
7 kg-ot fogytam karácsony óta,napi egy óra tornával...Na és a fülemben voltak akupunktúrás tűk...
Most szigorúan diétáznom kell,de a tornát ilyen intenzíven nem folytathatom,mert utána is 180 a vérnyomásom gyógyszer mellett...Hát,én is örülnék,ha tudna Valaki jó tanácsot adni ....