Csúnya pasik vonzereje (beszélgetés)
Igen-igen, ő is mehet abba a kalapba, amelyikben Cage csücsül. :D
nincs az az agy, humor, méret, kedvesség, bármi. :)
Arra, hogy van agya, s tudja is használni. :)
Ja meg amit emg szoktak mondani" aki szeret nem banja , aki szalad, nem latja."
Apam szoktta mondani" izlesek es pofonok"
Tudjátok ez is olyan, hogy kinek mi tetszik. Remek példa erre Edward Cullen és Jacob. Nekem az utóbbi egyáltalán nem jön be, Robert Pattinson-t viszont rendkívül szexisnek/vonzónak találom abban a szerepben.
Ha már a vámpírfiúkáknál tartunk, ott van a két testvér is a Vámpírnaplókból. Ha hiszitek, ha nem, Damon-t először nagyon csúnyának találtam, de minél többet néztem... most már az egyik legvonzóbb pasinak tartom! :) és csodálkozom rajta, hogy mondhattam rá eddig, hogy csúnya?
Pedig állítólag moslékkal is lehet tüzet oltani..
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
nincs az a humor amiért én megpiszkálnám. :D
:) lehet, hogy jó a humora?
én ezt gondoltam mindig Woodyról. :D sosem értettem mire bukna a nők nála.
Stephen Moyerhez mit szóltok?
ugy ahogy a "csunya" nőnek, ugy egy "csúnya" pasinak is lehet kisugárzása olyan, amitől lehidal a másik :)
mindenki az előnyeit emeli ki, akinek van esze. persze izléses határokon belül.
Én az Operaház fantomjából szerettem volna belinkelni egy duettet.
De aztán lehet, hogy a technika ördöge közbeszólt, és a Kállai kettőst sikerült bevarázsolnom ide :-))
Hát, ez nem jött be. Remélem, hogy fantomról akartál valamit mutatni, mert el nem tudom képzelni, hogy Jagger bárkinek is, úgy istenigazából tetszen. Hacsak nem a bankszámlája.
nem is volt olyan csúnya. :)
És milyen jól tudott énekelni :-))
[link]
Ez is nagyon igaz! - és az összes hibájával együtt elfogadjuk, mégha néha veszekszünk is vele azokért.
Köszi, ezek közül a legeslegcsúnyább Mick Jagger. Tudjátok, visszavonom az első megállapításám, mert mégiscsak vannak csúnya pasik és őszintén szólva csak egy volt vonzó közülük, az Operaház Fantomja.
Erről az jutott eszembe, hogy sokan pl. csúnyának mondanának egy sebforradásos pasit, de nekem a nagy részük tetszik egy régi heggel az arcán :) számomra vonzó hatással bír.
Na ez az, ami nem igaz.
A csúnya pasinak csak addig nulla a vonzereje, amíg meg nem ismered.
Suba a subához,buta a butához-ahogy a közmondás mondja :D
nem az a lényeg hogy te lásd annak? vagy érezd magad a legjobban vele? szerintem ez a lényeg. :)
R. egy olyan pasi, akivel az utcasarokig nem mennék, de mégis van benne valami, ami miatt késztetést érzek arra, hogy felüljek a buszra alkalomadtán, és vele legyek. Talán a gyengédsége, a figyelmessége ami megfogott benne. Más nem hiszem, nem egy dumás, pofás gyerek aki a szavaival hódít. Nem nyomja a maszlagot a képembe, mert tudja, hogy nincs szükségem rá. Jól eltudja kapni nálam a fonalat. Ügyes! ;-)
Ok.Jellentkezem a virtualis lakadolmra.:))
További ajánlott fórumok: