Csúnya mosollyal egy párkapcsolat összejöhet? (beszélgetés)
Nekem alig látszódtak a fogaim egészen addig amig porcelán koronáim lettek.Már a mintavételkiderült nincs rendben a harapásom.A fogorvos akkor kezdte érteni miért kopnak a fogaim.Azt mondta nekem is bulldogharapásom van .Na aztán meglett a fogam jajj édes Istenem 1 hónapig azt tanultam hogy kell harapni mert hogy az úgy nem illeszkedett már.Na és visszakaptam az eredeti fog nagyságaimat ami abban a pillanatban óriásinak tűnt.Aztan megnéztem néhány képet magamról 15 évesen és tényleg ekkora a fogam.
Na de most sem latszik ki nagyon :)
Ha egészséges, ápolt fogaid vannak, ez nem gond a többségnek. Elöl felül az íny és a száj között húzódik egy kis vékony szál, vagy húslebeny. Ez is felelős azért, hogy kinek mennyire látszanak a fogai, esetleg ha neked nagyon oda van nőve,azt a fogorvos átmetsztheti és akkor mosolygáskor jobban felcsúszik a felső ajak és jobban látszik a mosoly.
Pontosan a felső jobb 1-es és bal 1-es fog között húzódik ez a valami.
Lüke vagy!
Nekem meg mindig kilógnak a fogaim, sőt vigyorgásnál még az ínyem is kilátszik (ami rettenetesen zavart ifjabb koromban)... aztán mégis kellettem egynéhánynak.
Fotó
Hidd el, hogy lesz olyan lány, akinek az fog számítani, hogy milyen a stílusod, humorod, és hogy jó a lelked.
(Vagyis a normálisaknak többnyire ez számít.)
Ebből pedig még előnyt is kovácsolhatsz, egyedi vagy. :)
Csak nyugi! Mint ahogy már előttem is írták.
Inkább jó humorod legyen, az jobban elvarázsolja
a nőket :)
Most látom, hogy férfi vagy.
Akkor meg pláne.
Mert amennyire a nők esetében tarolhat egy colgate reklámos mosoly, annyira nem egy férfi esetében (legalább is szerintem).
Szerintem lényegesen előnyösebb, mint a felhúzódó ajak a fognyakak fölé, amikor az íny is látszik.
Szerintem szép lehet a mosolyod.
Nyugi :)
Ettől még lehet szép a mosolyod. Sokan nem mosolyognak tele szájjal. Vagyis az már nem mosoly - szerintem, hanem röhögés.
A mosolygás az nem inkább zárt szájjal történik?
Nekem pl. nem tetszik, mikor valakinek az ínytöve is kilátszik úgy felszalad a felső ajka. Olyan, mintha a fogsora önálló életet élne.
Sajnos az állkapcsom és a fogaim mérete olyan, hogy a felső fogaim még mosolygáskor sem látszódnak a szám eltakarja, max nagyon picit a fogaim hegye esetleg kilátszik. Az alsó fogaim rendbe vannak, azokkal nincs gond.
Több orvosnál is jártam, mind azt mondták, hogy ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, mert ilyen a fogaim mérete illetve a felső állcsont szerkezet.
Esetleg az összes fogra korona a harapási magasság miatt, de egészséges fogakat nem akarok lecsiszoltatni.
Ami még szóba jöhet az a állcsont korrekciós plasztikai műtétje, de az egy komolyabb műtét, nem nagyon szeretném bevállalni.
Szeretném hangsúlyozni, hogy ápolom a fogaimat, igényes vagyok egyébként.
Vajon ilyen hibával kelhetek még a lányoknak?
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Évekkel ezelőtti csúnya szakítás után, összejöhet újra két ember?:)