Csúnya bokasüllyedést hogy lehet kezelni? (tudásbázis)
Az a jó a dologban, hogy a lábtorna megvan. Családi házban lakunk, gyakorlatilag állandóan mezítláb vannak a gyerekek. Bent is, de kint is a kavicsokon, füvön rohangálnak egész nyáron.
És folyton lábujjhegyen mászkál a lakásban. Ezt nem is értem, valami beidegződés lehet. Az apja is ezt csinálja. :-)))
Szept. 26.ára kaptam időpontot az ortopédiára.
Csak azt nem tudom,hogy vehetek-e én annak előtte még ilyen speckó cipőt, vagy várjak vele a dokiig.
Szeretném, ha az oviban olyan lenne a benti cipője, ami jót tesz neki.
Vidd el ismét ortopédiára.. nem fogja kinőni soha!
Csináljátok a lábtor5rnát és ha van egy jó lábmasszőrötök akkor járjatok hozzá legalább hetente.
Sok meziltábazás az jó, de mit sem ér a lakában a laminált padlón, vagy a kövön ,illetve szónywegen.. mit emn ér kint a járdás. Kavicson, füvön kellene sokat mezitlábazni. Sajnos ez is civilizácis betegség mamár.
Illetve amit még mnodhastok befelé dölő lábnál lábtornakor a belső lábélen való járást szigorúan kerülni kell... mert megerősíti ebben a formátumbqan a lábat... S lábtoránaval eredmény látványos 4-5- év alatt vagy még több érhető el nagyon lassú a javulás.
Hát, akkor azthiszem megint megyünk az ortopédiára.
Nyáron nem foglalkoztam vele, mert nagyon sokat van mezítláb, meg ilyen-olyan papucsban, fürdőcipőben.
De most őszre,az oviba beszerzünk egy ilyen cipőt.
A bokasüllyedést nem lehet kinőni!
Torna, megfelelő cipő, esetleg talpbetét tudja megállítani a további romlást, megakadályozni a nagyobb bajt.
azt jelenti hogy ha a külső talpélre állítom hogy menjünk úgy mint a maci akkor a jobb lábával meg tudja csinálni az kevésbé csúnya,de a bal lábával nem tudja megcsinálni:-(
kinőni biztos nem fogja és a talpbetét semmit nem ér ezt tapasztalat sajnos és egyre csak csúnyább lesz sajnos és én úgy tudom a gerincükre is rossz hatással lesz ha nem gyógyul...
Kinövi?
Dehogy növi! A kabátot igen, meg a cipőt.
Ezt sajnos nem, gyógytornász tud segíteni.
az mit jelen,hogy nem tudja kifordítani a lábát?
Az én fiamnak is befelé áll a bokája. Rossz nézni hátulról, mikor megy.
Voltam vele tavaly ortopédián, és kaptunk olyan szilikon sarokéket, amit igen hamar elhagytunk.
Nyáron pedig nem is tudjuk hordani, a szandálok miatt.
Ilyenkor sokat mezítlábazunk.Abban bízom,hogy kinövi. Mit kéne tennem?
tornáztatással csoda módon javul
maci járás külsü élen járás lábuj helyen , sarkon....
elején keveset naponta többször (is)
gyorsan erősődnek az izmok, és 60 éves korban is el lehet kezdeni....
További ajánlott fórumok:
- Ha meghal a magzat az anya meheben, miert kell az anyanak megszulnie? Nem lehet kimeletesebben kezelni a tragediat?
- 15 éves lány bokasüllyedésén mivel lehet segíteni?
- Mit lehet tenni, ha az embert súlyos bokasüllyedés gyötri?
- Kisfiam arcán nagyon csúnya két pattanás jött elő. Mivel kellene kezelni?
- Felnőttkori bokasüllyedést hogyan lehet kezelni?
- Ortopédiai klinika, volt már ott valaki kisgyermekkel? Kisfiamnak csúnya bokasüllyedése van:-(