Csongrád megyében keresünk kezest, akinek szintén kezes kell! (beszélgetős fórum)
5. becseiagi
2010. febr. 9. 12:00
Igen nekem is eszembe jutott, de ha egyforma összeget veszünk fel az jó lehet. És neki is érdeke, hogy fizessen, mert ha nem, akkor én sem fizetek, és ott a baj, mindkettőnknek. Ha nem fizetsz egy ilyen hitelt, akkor a kezest veszik elő, tehát utána a saját hitelem fizetem szinte. Vagy nem?
4. szabina1984
2010. febr. 9. 11:58
Idegent keresel? Meg csaladon belul is nehez talalni, vagy elvalalni valakinek, nem hogy idegennek...
3. 89b99f816e (válaszként erre: 1. - Becseiagi)
2010. febr. 9. 11:52
Elég kockázatos vállalkozás...
Ha az az idegen nem fizet, akkor nektek kell kifizetni az adósságát..És fordítva.
Megfontolandó..
2. 2ef29f8a82
2010. febr. 9. 11:50
Szerintem nem fogsz találni,vagy nagyon nehezen...
Manapság egy idegen ember kezese lenni? Ugyanmár. Még családon belül is erősen meggondolandó...
1. becseiagi
2010. febr. 9. 11:47
Tavaly vettünk egy lakást, és szeretnénk ezt-azt csinálni rajta. Gondoltuk veszünk fel személyi kölcsönt, ahol a lakás hitelt felvettük, kapnánk is 1,5 millát, de kezes kéne. Sajnos nincs olyan, aki megfelelne és elvállalja, aki meg elvállalná, az meg nem felel meg.
Ezért arra gondoltunk, hogy olyan valakit keresünk, akinek szintén 1,5 milla kellene, és kezesre van szüksége. Segíthetnénk egymáson!
További ajánlott fórumok:
- Csongrád megyében és környékén, hova lehetne elmenni Húsvétkor családostul?
- Csak Csongrád megyében ilyen borzasztó minőségű a kenyér?
- Autószerelőt keresnék Csongrád megyében, ajánlanátok?
- Hol végeznek Békés illetve Csongrád-megyében biorezonancia vizsgálatot?
- Tud valaki gyermek gastroenterológust Jász-, Csongrád-, vagy Bács- megyében?
- Hol találok báli ruha szalont békés vagy csongrád megyében?