Csak Csongrád megyében ilyen borzasztó minőségű a kenyér? (beszélgetés)
Jesszus,egérfarok?Hú,de gusztustalan...böeee...
Én itthon inkább pogácsát sütök.
Nálunk felfújt kenyerek vannak,olyan,mintha frissen is szárazak volnának.
Hát lassan már nem marad semmi amire büszkék lehetünk!
Pedig a kenyerünk nagyon is jó volt!
Még visszaemlékszem mikor gyerekkoromban anya elküldött kenyérért és kérges volt a vágás rajta tördeltem hazáig:)
Egyébként azért is értetetlen, mert minden népnek van kenyere ami ami jellegzetes ..ha elmész valahohova, kíváncsian kóstolod az ottani kenyérféléket, pékárúkat..
pfff..na ha a magyar kenyeret kóstol a külföldi, arról tuti nem fog otthon ódákat zengeni.
Vesz egy zsemlét vagy egy kiflit aztán belül szinte üres.
azért ilyen a kenyér mert takarmány buzábol készül, még örülhetünk ha van benne....
a rendes buzát meg eladja az ország külföldre....
Mi egyházi kenyeret veszünk, de korán kell menni a boltba, mert hamar elfogy (nem véletlenül) :)
Ja, és nincs köze a valláshoz, a faluról van elnevezve :)
/Vas megye/
Igen élelmiszer ipari suliba jártam középiskolába!
Emlékszem az ottani tanuló sütőműhelyben kifogástalan minőségű kenyér és péksütemények készültek!
Érthetetlen számomra hogy egyáltalán hogyan engedélyezik ezeket pénzért forgalomba hozni és élelmiszernek nevezni.
Nekem van kenyérsütő gépen,azzal se sokkal jobb a helyzet mert a egyszer ilyen élesztő ban a boltban egyszer olyan,egyszer ilyen liszt egyszer olyan.Soha nem sikerül egyformán az sem!
Amit én szeretek az a mórahalmi pékségből a tanyasi rozsos!Ezt meg is lehet kenni amellett hogy szeletelni is lehet anélkül hogy kihullana az egész belseje!:)
Szia!
Sajnos ilyenek a kenyerek pék áruk mindenhol.
a zacskós tartós kenyerek meg mindenféle sz.rból készülnek-semmi közük a liszthez.
már én is gondolkodom egy kenyérsütő gépen!
Mi sparos kenyeret(fehér) eszünk és ottani nem puffasztott zsemlét kiflit.
De így is elcsábulok és akkor veszek 3-4 száz forintos kenyérből-kukoricás sok magvas.drága de legalább néha jobbat eszem.
egyszer azt írték a délmagyarba-hogy azt mondták a pékségek, jobb ha nem tudjuk miből készül a kenyér!
Reggelente a friss kenyérből vágott szelet úgy foszlik mállik szét,hogy elmegy a kedvem az evéstől az étvágyammal együtt!Már ha esetleg a szeletből marad valami a héján kívül.
Egyetlen kenyér van ami üti a mércét a 300 ft os (valahol még ennél is több) árhoz!Ez a kenyér sajnos viszont elég kevés boltban kapható.
Engem borzasztóan felháborít,ez a dolog!
Hogy van képük ennyi pénzt elkérni a "híres" pékségeknek ilyen kenyérminőségért?
Csak Csongrád megyében és Szeged közelében ilyen?(Nem idetartozik teljesen de a "sütödés" zsemlémben pedig egyik reggel egérfarok volt!)
Esetleg akit érint vagy érdekel a téma beszélgessünk róla!
További ajánlott fórumok:
- Csongrád megyében és környékén, hova lehetne elmenni Húsvétkor családostul?
- Autószerelőt keresnék Csongrád megyében, ajánlanátok?
- Hol végeznek Békés illetve Csongrád-megyében biorezonancia vizsgálatot?
- Tud valaki gyermek gastroenterológust Jász-, Csongrád-, vagy Bács- megyében?
- Hol találok báli ruha szalont békés vagy csongrád megyében?
- Gyermekpulmonológust keresek Jász, Csongrád vagy Bács megyében, tud valaki ajánlani?