Csókolózási tanácsok, avagy tippek, hogy izgalmasabb legyen! (beszélgetős fórum)
Úgy őszintén... a fene sem emlékszik, olyan régen volt. Tudom, volt egy fiúm, naaaa az tudott! Sem előtte, sem utána nem csókolt úgy senki, de nem tudnám leírni, és érdekes, ő is azt mondta, hogy igen jól csinálom. Lehet, hogy csak nagyon összepasszoltunk? Mégsem lett belőle semmi :-(
Amúgy gusztusos!!! Igen hülyén félreírtam!
Már nem szoktam, nem egészséges, rengeteg baci cserél gazdát közben, és még H1N1, H5N1 stb...
Mikor fiatalabb voltam, bezzeg más volt...
Sziasztok! Még csak most regisztráltam ide, de már megtetszett az oldal:)
Tanácsot szeretnék kérni... Mivel tudnám feldobni a csókomat? A barátom elég tapasztalatlan, és már tanácstalan vagyok, nem hagy érvényesülni.... mit tegyek?:D
A legfontosabb tanács : "egyedül nem megy!", partner kell hozzá!
A többi majd kialakul!......
Gyakran kérdezik tőlem, mi a hosszú házasság titka.
Mi étterembe járunk. Romantikus este, halk zene, tánc..
A feleségem kedden jár, én pénteken.
Hű, nem vagytok valami aktívak itt a jó tippekkel:D
Bár nem mintha én most annyi tippet adnék:DDD
Mi szoktunk csókolózni, de nem tudom, hogy mitől izgalmas még így lassan 5 év után is:p De valamitől biztos! Mondjuk mi külön romantikus estéket szoktunk rendezni, egy kis bor, beszélgetés, csókolózás, aztán meg...
Én nem szeretek csókolózni.
Az olyan mintha érzelmeim is lennének.:DDD
Ns, ja...
Téged meg ez dob fel :-)(????)
További ajánlott fórumok:
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Új munkahely, első nap. Tippek, tanácsok. Mit igen, mit ne?
- Modern stílusú önéletrajz tippek, tanácsok
- 40 feletti Nők! Milyen hatásos ránctalanítót használtok? Tippek, tanácsok, krémek...
- Kis korkülönbség a picik között. Tippek vagy tanácsok jól jönnének
- Szakemberek írták - tippek, tanácsok