Csokitorta saját levében recept


1 BÖGRE LISZT
¼ ’’ KAKAÓPOR
¾ ’’ CUKOR
½ ’’ TEJ
1 TK SŰTŐPOR
50 GR OLVASZTOTT VAJ
VANILIA VAGY CSOKI FAGYI a TÁLALÁSHOZ
ÖNTETT
¾ BÖGRE CUKOR
¼ ’’ KAKAÓPOR
1 '’ FORRÓ VÍZ
A Csokitorta saját levében elkészítési módja:
EGY EDÉNYBE BELETEsSZÜK a LISZTET, KAKAÓPORT, SŰTŐPORT, TEJET, VAJAT MAJD ALAPOSAN ÖSSZEKEVERJÜK. A MASSZÁT EGY /MAGAS FALÚ/ KIVAJAZOTT HŐÁLLÓ EDÉNYBE ÖNTJÜK. EZT KÖVETŐEN RÁÖNTJÜK AZ ÖNTETETT, MAJD KB 30-40 PERCIG /TŰPRÓBA/ SÖSSÜK MAJD A FAGYIVAL TÁLALJUK.
6 személyre való hozzávalók!
Ronda de finom kategóriás süti :)
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: a820912c87, 2009. febr. 24. 14:45
A csokitorta saját levében elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.