Csirkével töltött gomba recept
A Csirkével töltött gomba hozzávalói:10 nagyobb gomba
1 kicsontozott csirkemell
1 répa
2 fej hagyma
2 paradicsompaszta
petrezselyemzöldje
1 tojás
A Csirkével töltött gomba elkészítési módja:
Vágjuk fel a gombaszárakat és a hagymát, reszeljük le apróra a répát. A húst daráljuk le. A hagymával és a répával együtt tegyük oda pirulni a szárakat és a darált húst. Addig hagyjuk, amíg a hús kifehéredik. Adjuk hozzá a paradicsomot és a zöldet. 10 percet hagyjuk még a tűzön, majd vegyük le, hogy hűljön ki. Miután kihűlt keverjünk bele egy felvert tojást. Töltsünk meg ezzel minden fejet, majd szórjuk le reszelt sajttal. Helyezzük a töltött gombákat egy sütőtálba, öntsünk alá kevés vizet és még kevesebb olajat, és hagyjuk sülni a sütőben, míg jól megpirul a teteje.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2013. szept. 23. 15:05
A csirkével töltött gomba elkészítési módja és hozzávalói.