Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Csirkés cézársaláta a'la Judit recept

Csirkés cézársaláta a'la Judit recept

Elkészítési idő 30 perc

A Csirkés cézársaláta a'la Judit hozzávalói:
kb.1kg csirkemell filé
1fej jégsaláta
1fej lila hagyma
4-5 paradicsom
20-30dkg trappista sajt
3-4szelet kenyér
ezersziget salátaöntet
3dlkefír/joghurt/tejföl
3ek majonéz
só,bors,bazsalikom,pici oregáno


A Csirkés cézársaláta a'la Judit elkészítési módja:
A húst felkockázom,befűszerezem,majd annyira megpirítom,hogy ne legyen kemény.A kenyeret felkockázom és megpirítom.A jégsalátát felvágom aránylag apróra,majd a paradicsomot is felkockázom és a lila hagymát is.A sajtot lereszelem. Nincs más dolgunk,mint összekavarni az eddig említett dolgokat. A salátaöntetport kikeverem a joghurttal/tejföllel/kefírrel és a majonézzel,de ezt csak közvetlen tálalásnál kell rá tenni az ételre.

Azét írtam,hogy a salátaöntetport ki lehet keverni mind3 dologgal,mert én kipróbáltam és nagyon finom mindegyikkel.
Természetesen ki lehet belőle hagyni dolgokat ízlésünknek megfelelően.

Salátának írtam,de igazából főételként is megállja a helyét!


Kategória: Egytálételek receptjei


A csirkés cézársaláta a'la judit elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook