Csirkés cézársaláta a'la Judit recept


kb.1kg csirkemell filé
1fej jégsaláta
1fej lila hagyma
4-5 paradicsom
20-30dkg trappista sajt
3-4szelet kenyér
ezersziget salátaöntet
3dlkefír/joghurt/tejföl
3ek majonéz
só,bors,bazsalikom,pici oregáno
A Csirkés cézársaláta a'la Judit elkészítési módja:
A húst felkockázom,befűszerezem,majd annyira megpirítom,hogy ne legyen kemény.A kenyeret felkockázom és megpirítom.A jégsalátát felvágom aránylag apróra,majd a paradicsomot is felkockázom és a lila hagymát is.A sajtot lereszelem. Nincs más dolgunk,mint összekavarni az eddig említett dolgokat. A salátaöntetport kikeverem a joghurttal/tejföllel/kefírrel és a majonézzel,de ezt csak közvetlen tálalásnál kell rá tenni az ételre.
Azét írtam,hogy a salátaöntetport ki lehet keverni mind3 dologgal,mert én kipróbáltam és nagyon finom mindegyikkel.
Természetesen ki lehet belőle hagyni dolgokat ízlésünknek megfelelően.
Salátának írtam,de igazából főételként is megállja a helyét!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: f0b1dee608, 2009. okt. 18. 08:56
A csirkés cézársaláta a'la judit elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.