Csirkemellet szeretnék készíteni?naturban, kis fűszerekkel..hogyan? (tudásbázis)
14. d0860dee94 (válaszként erre: 13. - D0860dee94)
2008. okt. 24. 11:52
barackról csöpögtetsd le a levét ha befőttet használsz!
:)
13. d0860dee94 (válaszként erre: 12. - Lexi018)
2008. okt. 24. 11:51
ok.
azzal is bizti fincsi lesz!
Jó főzőcskézést!
Ja, még egy tipp... ha nem fhagymát teszel hozzá, akkor akár őszibarackot is tehetsz rá, amikor már levetted az alufóliát...
és úgy a tetejére a sajtot.
12. lexi018 (válaszként erre: 10. - D0860dee94)
2008. okt. 24. 11:49
köszi a tanácsokat...megfogadom.Aztán majd megirom milyen lett :) Ő uugy kérte h burgonyát süssek mellé,de karikára vágva.
11. lexi018
2008. okt. 24. 11:48
jujj...még sosem csinálttsm ilyet,párom kérte,hát gondoltam a kedvére teszek.Remélem lesz a sparban csirkemmell...
10. d0860dee94 (válaszként erre: 9. - D0860dee94)
2008. okt. 24. 11:48
és ami jó, hogy nem lehet elrontani!
nem kell vele túl sokat foglalkozni...
9. d0860dee94
2008. okt. 24. 11:47
ahhhhhha
petrezselyemzöld vagy ha a fhagymát szereted, azzal is meg lehet bolondítani...
8. lexi018 (válaszként erre: 7. - D0860dee94)
2008. okt. 24. 11:45
nyami:)
És főőtejszin kell hozzá,ugye?
7. d0860dee94
2008. okt. 24. 11:41
Ha van otthon egy kis tejszíned, akkor egy kis zöldfűszer/só/bors után pakold bele, tégy rá alufóliát és ha megpuhult félig, akkor a fóliát levéve süsd pirosra.
tehetsz rá reszeltsajtot is.
burgonyapürével fincsi!
6. ce8b002a07
2008. okt. 24. 11:41
Nem szabad agyonpirítani. Amikor kifehéredett mind, vegyél ki egyet, vágd ketté, és ha már nem rózsaszín, akkor ok. Különben kiszárad. Így finom puha lesz.
5. lexi018
2008. okt. 24. 11:41
okés,nagyon köszike:)
4. Napra_forgó
2008. okt. 24. 11:38
Szerintem a legegyszerűbb, ha fűszerekkel és olajjal bepácolod, legalább fél órát állni hagyod, aztán serpenyőben megpirítod. Puha lesz víz és külön párolás nélkül is.
3. lexi018
2008. okt. 24. 11:37
lécci segítsetek
2. lexi018
2008. okt. 24. 11:34
sziasztok!ugy szeretném,h felcsikozva és ugy megsütni.Akkor hogyan kell?először kicsi oljaon és vízben meghupaítani és aztán olajon megpirítani ,sütni?vagy hogy???sosem csináltam még...
1. lexi018
2008. okt. 24. 11:34
Csirkemellet szeretnék készíteni?naturban, kis fűszerekkel..hogyan?
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnek sütiket készíteni, gyertek beszélgessünk!
- Csirkefarhátból ki mit szokott készíteni?
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Hogyan kell töltött káposztát készíteni?
- Ha a gyerek nem lakik otthon, és főtt ételt kell neki egy hétre előre készíteni
- Hogyan kell készíteni a kassai ragulevest és a bogácsi csirkemell csíkokat?