Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkemell eperszósszal recept

Csirkemell eperszósszal recept

A Csirkemell eperszósszal hozzávalói:
4 nagyobb csirkemell
50 dkg eper

bors
mustár
méz
borecet ízlés szerint
Köretnek:
párolt rizs


A Csirkemell eperszósszal elkészítési módja:
A csirkemelleket vastagabb filékre vágjuk, majd pácba rakjuk legalább 1 órára. (Pác: mustár, méz, bors, só.) Kevés olajon (lehet olívaolaj is) a csirkemelleket mindkét oldalukon átsütjük. A húst kiszedve a visszamaradt olajba teszünk egy kevés mézet, erre tesszük a félbevágott epreket. Kb. 1-2 perc alatt átsütjük, és hogy ne legyen túl édes, egy kiskanál borecetet adunk még hozzá. A mártást a kiszedett húsra öntjük, és párolt rizssel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkemell eperszósszal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook