Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Parmezános-tejszínes csirke recept

Parmezános-tejszínes csirke recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Parmezános-tejszínes csirke hozzávalói:
2 db csirkemell filé
4 dl tejszín
2 db nagyobb (vagy 3 kisebb) paradicsom
fokhagyma
vöröshagyma
parmezán
kevés étolaj
fűszer tetszés szerint (a húshoz)


A Parmezános-tejszínes csirke elkészítési módja:
A csirkemellet csíkokra vágom, majd fűszerezem (én cayenne bors-fokhagymagranulát-ételízesítő kombinációt használok). Az apróra vágott vöröshagymán kicsit elősütöm a fűszeres csirkemell csíkokat, majd kiveszem, és tepsibe teszem. A hátramaradt zsiradékon a feldarabolt paradicsomot kicsit megpárolom, ráöntöm a tejszínt, és fokhagymával, borssal ízesítem a mártást, majd ráöntöm a húsra. A tetejét jól megszórom parmezánnal, és előmelegített sütőben, 20-30 perc alatt készre sütöm.


Kategória: Húsételek receptjei


A parmezános-tejszínes csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook