Csirke vadasan recept
A Csirke vadasan hozzávalói:1 kilós csirke,
1 fej hagyma,
2 evőkanál olaj,
1 nagy sárgarépa,
1 gyökér,
fél karalábé,
fél zeller,
1 kanál zsír,
kevés liszt,
2 babérlevél,
mustár,
cukor,
só.
A Csirke vadasan elkészítési módja:
A csirkéből pörköltet csinálok. Egy kanál zsíron barnára pirítok egy kiskanál cukrot és ezen megpárolom az apróra vágott zöldséget. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Beleteszem a babérlevelet és puhára párolom. Áttöröm, majd mustárral és sóval ízesítem. A pürét a pörköltbe keverem és behabarom. Sztrapacskagombóccal tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2008. jún. 19. 20:36
A csirke vadasan elkészítési módja és hozzávalói.