Csípős tárkonyos kukoricaleves gombával recept
A Csípős tárkonyos kukoricaleves gombával hozzávalói:3 kukoricakonzerv
1 gombakonzerv
5 dl (főző)tejszín (min 18%-os)
vaj
só
tbors
fokhagyma
tárkony
petrezselyem
darált csípős paprika ízlés szerint
reszelt sajt
erős zöldpaprika
A Csípős tárkonyos kukoricaleves gombával elkészítési módja:
A vajon pár percig pároljuk a kukoricát, a gombát a fűszereket és a tárkony felét, majd felöntjük tejszínnel és vízzel. Felforraljuk, belerakjuk a csípős paprikát, és a maradék tárkonyt. Tányérokba reszelt sajtot, 2-3 karika paprikát teszünk, majd rámerjük a forró levest.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2012. jan. 16. 17:04
A csípős tárkonyos kukoricaleves gombával elkészítési módja és hozzávalói.