Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csípős sült csirke recept

Csípős sült csirke recept

Elkészítési idő 75 perc

A Csípős sült csirke hozzávalói:
1 egész csirke

A páchoz:
2 dl olaj
3 gerezd fokhagyma összezúzva
őrölt chili
1 evőkanál Piros Arany
1 teáskanál őrölt bors
kevés mustár


A Csípős sült csirke elkészítési módja:
A pác hozzávalóit a sütés előtti napon összekeverjük, a csirkét bekenjük a kapott szósszal. Közvetlenül sütés előtt besózzuk, kikent tepsibe tesszük. /Én csirkesütőre szoktam ráhúzni, de nem muszáj./ Beborítjuk alufóliával, hogy ne száradjon ki, s ha majdnem megpárolódott, a fóliát levéve megsütjük. Nagyon finom, piros, ropogós, csípős csirkét kapunk. :) Köretként tetszés szerint bármit tálalhatunk, rizst, krumplit, salátát...

Ha szép lassan sütjük, biztos átsül!


Kategória: Húsételek receptjei


A csípős sült csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook