Csípős sült csirke recept


1 egész csirke
A páchoz:
2 dl olaj
3 gerezd fokhagyma összezúzva
őrölt chili
1 evőkanál Piros Arany
1 teáskanál őrölt bors
kevés mustár
A Csípős sült csirke elkészítési módja:
A pác hozzávalóit a sütés előtti napon összekeverjük, a csirkét bekenjük a kapott szósszal. Közvetlenül sütés előtt besózzuk, kikent tepsibe tesszük. /Én csirkesütőre szoktam ráhúzni, de nem muszáj./ Beborítjuk alufóliával, hogy ne száradjon ki, s ha majdnem megpárolódott, a fóliát levéve megsütjük. Nagyon finom, piros, ropogós, csípős csirkét kapunk. :) Köretként tetszés szerint bármit tálalhatunk, rizst, krumplit, salátát...
Ha szép lassan sütjük, biztos átsül!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: e679c277c9, 2008. aug. 13. 07:09
A csípős sült csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.