Csípős pipicomb recept

10 drb alsó csirkecomb(minnél kisebb)
1 ek. erős pista
dúrva só
1 pohár tejföl
sajtkrém
A Csípős pipicomb elkészítési módja:
A combikákat megtisztítom,eltávolítom a bőrt a húsról.A tepsibe vastagon dúrva sót szórok,és erre fektetem a combokat.Nem kell zsíradék alá,nagyon szép pirosra sül.Közben a tejfölt simára keverem a sajtkrémmel,ez lesz a szósz hozzá.Amikor a combok szép pirosra sültek,egy mély tálba kiszedem őket.Ráteszem az erős pistát,lefedem és jól összerázom,hogy jól befedje a paprikakrém.Ha nem akarod nagyon csípősre csinálni kevesebb erős pistát rakj bele.A sajtmártásba mártogatva fogyasztjuk.Bármilyen köret illik hozzá.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: eracska75, 2010. febr. 18. 11:48
A csípős pipicomb elkészítési módja és hozzávalói.