Csípős fetával töltött gomba recept
A Csípős fetával töltött gomba hozzávalói:5 nagy fej csiperkegomba
1 tojás
maradék feta sajt
húsleves alaplé
majoranna
csípős paprikakrém, ízlés szerint
A Csípős fetával töltött gomba elkészítési módja:
A meghámozott gombafejeket egy kis tepsibe tesszük, felöntjük egy kis pohár leveslével, majd lefedjük és 15 perc alatt átpuhítjuk. Ezalatt enged még egy kis plusz levet is. Villával összenyomkodjuk a feta sajtot, ütünk rá egy tojást, jól elkeverjük, majd teszünk hozzá ízlés szerint csipős paprikakrémet. A gombafejeket betöltjük a sajtos krémmel, és egy csipet majorannát szórunk mindegyik kupacka tetejére. Először 10 percet letakarva sütjük, majd fólia nélkül addig, amíg szépen meg nem pirul a tetejük. Az nem baj, ha ekkor még marad alattuk a levesből.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2014. márc. 30. 18:54
A csípős fetával töltött gomba elkészítési módja és hozzávalói.