Csillámos ruhával mit lehet tenni, hogy ne hulljon le az összes csillám? (tudásbázis)
6. tneksz
2011. márc. 10. 17:27
Akkor lehet kimosás helyett"KIDOBÁSRA" kerül sor majd???Köszönöm az ötleteket és várok még hátha valakinek van még más ötlete,egyébként nem értem az ilyen készítőket meg magam se hogy megvettem:)))Olyan szép az első mosásig:(
5. artista bonita (válaszként erre: 3. - 204b456479)
2011. márc. 10. 17:21
ez a legjobb megoldás, egyetértek!
azonban, ha bátor vagy, fagyaszthatod is, például, ha csak deo-nyomos, akkor ha megfagy, finoman ki tudod dörzsölgetni belőle a kisebb szennyeződéseket. és mosás helyett szellőztetni, vagy a tisztítóba adni, nagyon fognak szeretni érte:)
4. gne2
2011. márc. 10. 17:10
Nekem egy bordó blúzom volt ilyen. Szép, szép, csak kényes. :( Csak kifordítva, kézzel mostam. Ritkán hordtam, alkalmi volt, de akkor is hullott róla, simán nyomon lehetett követni, hogy merre jártam. Elajándékoztam, szedegesse más. :D
3. 204b456479
2011. márc. 10. 17:05
hajlakk, kimosáskor szerintem semmit nem lehet csinálni vele, max.csomagold be egy textil zsákba, úgy nem lesz a többi ruha csillámos.
2. tneksz
2011. márc. 10. 16:59
Hófehér ezüst csillámmal de nagyon hullik róla,várom az ötleteket hogy lehetne megoldani hogy rajta maradjon a díszítés főleg ha kimosásra kerül sor???
1. tneksz
2011. márc. 10. 16:54
Csillámos ruhához, ötletek, hogy ne hulljon le az összes csillám?
További ajánlott fórumok:
- Van valaki aki bálás ruhával foglalkozik?Tanácsok kellenének!
- Árt a mosógépnek, ha teletömöm ruhával? Elsősorban szerelő véleményére lennék kíváncsi!
- Mit teszel, hogy ne hulljon a kutyád szőre?
- Volt akit már átvertek angol bálás ruhával?
- Francia vagy csillámos végű köröm? Mi a trend?
- Csillámos mintákat szeretnék a ruhára festeni. A bársonypor ragasztó jó a csillámporhoz?