Csillag születik (beszélgetős fórum)
Te meg egy agyatlan sportoló vagy szövegértelmezési nehézségekkel. Nem a sporttal van bajom, hanem azzal, hogy ez nem színpadi produkció! Indulj vele valami versenyen, de ne egy tehetségkutatón.
Egyébként:
- rendszeresen úsztam, ha versenyeznénk, még most is simán lenyomnálak
- én nem zabálok, hanem eszem, mert nem vagyok állat, mekibe pedig nem járok, és súlyproblémám sincs
- a parasztozás miatt pillanatok alatt röpülhetsz erről a portálról, mert itt tilos trágárkodni, egyébként ez is csak téged minősít
Te vagy a szánalmas, hogy ennyire nem bírod elviselni a kritikát, és érvek híján sértegetéssel próbálsz visszavágni.
Azért juttattak idáig, mert kell a változatosság: ebben a műsorban nem csak énekes szerepel, hanem akrobata, bűvész, zsonglőr, freestyle-focista, stb.
A műsor színesítésére Téged is beválogattak, de nem voltak Veled hosszútávú terveik. A gépezet egy része voltál, egy kicserélhető elem.
Túl sokat vártál ettől a műsortól, ez a baj.
akkor kérd a törlésedet.
Túl sok a hüvelygombás me gyerekneveléses topik.
a körülmények egyértelműen az ő hibájuk, ezt nem vitatom
Elolvastam és a 2 videót is megnéztem.
látszik, hogy nem olvastad el a jegyzetet te sem, a zsűriről semmit nem mondtam, mivel igazat adftam nekik, de leírtam a körülményeket amik igen csak közre játszottak a két hibámért.
u.i.: azt se tudtam h ez női fórum, ha tudom be se regisztrálok ...
Engem borzasztóan untat az ilyesmi.
Elismerem, még egyszer mondom: elismerem, hogy nagyon ügyes vagy , de engem ez abszolút nem köt le.
Volt már hasonló a Csillag Születik színpadán, az se jutott sokáig.,
És úgy érzem, kicsit fordítva ülsz a lovon:
Neked kell a zsűri elvárásait teljesítened, nem pedig nekik a Te elvárásaidat!
Nekik nem jött be a produkciód és pont.
Fogadd el, és a freestyle terepen keress magadnak bemutatkozásra lehetőséget, ne pedig a Csillag Születikben!
Ez nagyon gáz... Mármint ez a nyavalygás meg magyarázkodás, amiért nem jutott tovább.
Azért nem jutott tovább, mert egy ilyen produkció baromi unalmas! Max. ő szórakozik közben, nem az, akinek néznie kell. Ez nem színpadra való és kész, induljon valami versenyen, ne tehetségkutatón.
Hollók voltak azok, nem varjak:) A végén még be is jött a színpadra a fehér-holló.
De, hogy kérdésedre válaszoljak, sajnos nem tudom.
További ajánlott fórumok:
- 2009 májusában új élet születik
- Csillag születik 2012
- Csillag születik 2011!
- Ki jelentkezik a csillag születikbe?
- Csillag születiket, neten lehet élőben nézni, vagy csak később nézhető vissza? Ha igen, hol és hogyan?
- A Csillag születikben (nem tudom melyik évadban) volt egy fiúcsapat de nem tudom a nevüket... Segítenétek?