Csikló vibrátor? Információ kellene... (beszélgetés)
Nekünk nincs gondunk ezzel. Igaz nekem ő volt az első akivel orgazmusom volt. Vagy talán egyszer valaki mással.
Mi egy sima vibrit használunk azzal szoktam magam izgatni néha, vagy kézzel.
De vannak egyéb ilyen sexdolgaink is. :)
Aki a könyvek bújására buzdít igazuk van, olvas sokat de az csak blablabla!!!
Bármelyik drogériába vagy illatszer vagy akár hipermarketben lehet venni olyan dobozos óvszert márkát nyíltan nem írok de Du...ex :)
amihez adnak,/persze ilyet kell keresni!/ rezgős pénisz gyűrűt.
Kicsit drágább mint egy sima óvszer,de az a lényeg,hogy ez bármekkora farokra jó és úgy kell felhelyezni a srácnak, hogy a pénisz tövénél és felül legyen a kis bütyök !!Az óvszert vagy használjátok vagy nem ez ettől teljesen független.
Kis gomb a tetején.... bekapcsoljátok és már ha hiszed ha nem jönnek szeretkezés közben az orgazmusok sorban ! :) A srácnak nem kényelmetlen és szinte rá nincs is hatással bár kicsit kitartóbbá teszi az erekcióját mivel kissé szorítja :)
Hajrá!!
Remélem tudtam segíteni!
Nem görcsölök rá az ilyenekre..:)
Szoktam a kezemet használni..de az a helyzet hogy szívesebben simogatnám inkább a páromat..
Meg kicsit olyan érzés neki mintha kevés lenne nekem..ezért gondoltam erre a mű dologra..
Csatlakozom azokhoz akik azt javasolták, hogy ez kézzel is megoldható. :)
Ne gondolkodjatok mindig mű dolgokban, hiszen amit a természettől kaptunk (száj, nyelv, kéz) még azt sem használjuk ki teljesen! :)
Azt hiszem itt mindenki félreért engem..Nekem sem túlságos a kedvencem ez a tárgyi dolog...engem annyira nem is zavar inkább a páromat...és az hogy ne szeretnénk egymást és ne lenne erotikus az egész és "összefonódó " ahogyan előttem írták..tévedés..Forró és erotikus..de valami nincs rendben a lelkemmel azt hiszem itt a bibi..
Köszi a könyvajánlást
Anne Hooper
Kama Szutra
A 21.Századi szeretőinek ez a könyv címe itt mindent leírnak képel plusztálnak
inkább ezt vedd meg jobban jársz :)
Nekem meg van és csak ajánlani tudom
Nem tudom engem a mű dolgok nem vonzottak soha
de az orgazmus a hüvelyi tanulható, minden nő képes rá csak meg kel tanulni hogyan.
Orgazmust az agyunk inditja. Ha gondolod, olvasd el figyelemmel a Kama Szutrat. Abbol sokat lehet tanulni. A gondolataink rahangolodasa igen fontos dolog , az intim erzesek osszehangolodasa, nem csak a fizikai aktuson mulik, Az agyunk a legfobb sex alkatreszunk!
Az szeretet, az egymashoz valo vonzodas a kozos megertes, aszeretet teljes egymas simogatasa, megosztani egymassal hogy ha hol simogassa, hogy neked mikor jobb es neki ugyszinten... az egymasra hangolodas, az egymas szeretese , es azon igyekezni, hogy tarsunknak jobb legyen, azt viszonozza tarsad... A sex nem csak fizikai aktus, hanem ket szereto lelek es test osszefonodasa.
Talan meg meg nem kellene mechanikai jatekokkal probalkozni, de ha megis akarjatok kiprobalni, az rajtatok mulik...
Sziasztok..
A párommal kicsit bajban vagyunk mert nem nagyon vagyok képes hüvelyi orgazmusra..nagyon sokszor próbálkoztunk de nem megy..ő sikeresen elélvez én meg hoppon maradok. Persze ki elégít utána..vagy épp előtte:) de jó lenne együtt élvezkedni. Kicsit átnézegettem a sexshopokat és találtam olyat hogy csikló vibrátor..amit elméletileg "csipeszelni" kell aktus közben és az a vegyes hatás miatt orgazmust idéz..persze kell egy férfi is hozzá..:)
Vannak vélemények? használ ilyet valaki? megéri megvenni?
További ajánlott fórumok:
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján?
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Január 1-vel megszűnik a közcélú foglalkoztatás! Van valakinek erről bővebb információja?
- TB: Egy fontos információ, amiről sok ember nem tud