Csikló orgazmus (beszélgetés)
ezt nem igazán értem úgyanis nem erről volt szó tudtommal hogy én hanyagolom.
nem csaltam meg mert hanyagol akkor most miről beszélsz???
"Akkor nem törődik veled. Ennyi."
érdekes, amikor meg a nő hanyagolja a pasit, akkor meg mocskos férfiak, csak a far..uk számít, mi?
Szia!
Az igazi orgazmust mindenkinek tanulni kel. Valamennyi ösztönös " cselekvést " a génjeink hordoznak. De ha igazán szeretnénk kihasználni azt az adottságunkat, hogy nem csak "szaporodásra " használjuk a testünket hát tanuljunk. Ismerjük meg a testünket és " gyakoroljunk " mert a gyakorlás tesz bennünket mesterré. Soha nincs szégyellni valód. Az ,hogy felismerted azt, hogy tanulni fogod már fél siker.
Ha tudod mi a válasz, ne írj fórumot.
Maradjunk a régi bevált módszereknél. Megjegyzem, ezzel a módszerrel nem leszel terhes.
Egy egy speckó helyzet, pszichológus kell ide.
De: sok nő pl fizikailag nem képes a nagy O-ra. kb anők egyharmada.
Sok nő van így ezzel, csak szégyellik bevallani. Pedig semmi szégyellnivaló nincs benne.
Sajnos ha ezzel nem foglalkozik az ember, akkor az nem a te hibád, hanem az övé.
:DDD
Majd tsinál" másik nick-et, aztán azon ámokfutkározik tovább.
Ez a baj azokkal, akik hazudoznak.
Kibézett sz@r a memóriájuk. :)
Nem, nem azt akarom mondani.
Amikor ő benned van, közben te tudod a csiklódat is izgatni, így eljutsz a csúcsra miközben éppen szeretkeztek.
Sőt tovább megyek, hüvelyi orgazmust is így (is) lehet elérni.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tovább az orgazmusig?
- A pénisz mérete mennyire befolyásolja a hüvelyi orgazmust?
- Milyen érzés az orgazmus?
- Egy pasi észreveszi, ha a nő színleli az orgazmust?
- A csikló ingerlése nélkül nő elérhet orgazmust? Érdekelne, ki hogy látja, ill. éli meg
- Honnan érzem, hogy hüvelyi vagy csikló általi orgazmusom volt-e? Mert én csak azt érzem, hogy jön és tarol...