Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Cseresznyés tejbezab recept

Cseresznyés tejbezab recept

A Cseresznyés tejbezab hozzávalói:
hozzávalók 2 főre

300 ml zsírszegény tej
50 g zabpehely (aprószemű)
10 ml folyékony vanília aroma
édesítőszer
150 g cseresznye
1 tk fahéj


A Cseresznyés tejbezab elkészítési módja:
elkészítés Egy nagyobb mikrózható műanyag dobozba öntjük a tejet. Belekeverjük a zabot, édesítőszert és a vanília aromát. Mikrohullámú sütőben 5 percig főzzük. Közben 2-szer megkeverjük. Figyelünk, nehogy kifusson. Amíg a zab fő, addig a cseresznyét kimagozzuk, megszórjuk fahéjjal. Kehelyben rétegezzük a főtt zabot és a cseresznyét. A tetejét cseresznyével díszítjük. Melegen és hidegen is tálalhatjuk.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A cseresznyés tejbezab elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook