Cseresznyés tejbezab recept

hozzávalók 2 főre
300 ml zsírszegény tej
50 g zabpehely (aprószemű)
10 ml folyékony vanília aroma
édesítőszer
150 g cseresznye
1 tk fahéj
A Cseresznyés tejbezab elkészítési módja:
elkészítés Egy nagyobb mikrózható műanyag dobozba öntjük a tejet. Belekeverjük a zabot, édesítőszert és a vanília aromát. Mikrohullámú sütőben 5 percig főzzük. Közben 2-szer megkeverjük. Figyelünk, nehogy kifusson. Amíg a zab fő, addig a cseresznyét kimagozzuk, megszórjuk fahéjjal. Kehelyben rétegezzük a főtt zabot és a cseresznyét. A tetejét cseresznyével díszítjük. Melegen és hidegen is tálalhatjuk.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: c9aa38264e, 2011. szept. 11. 19:12
A cseresznyés tejbezab elkészítési módja és hozzávalói.