Csendes borderline (beszélgetés)
Szia!
Az jó ötlet, hogy írsz.
Nekem is segíteni szokott.
Hogy vagy mostanság?
Sziasztok!
Rég nem írtam mát, ezért előre is bocsánatot kérek.
Mostanában inkább egyéb írásaimmal foglalkoztam (ugyanis elkezdtem blogot írni már vagy egy éve). De azért próbálgatok itt is aktívabb lenni. 🙂
Ebben is kezetfoghatunk.
Ez egyfelől jó, mert megvédi az embert, másfelől viszont valóban kimerítő.
Nálad is voltak jelek korábban is? Vagy a "semmiből" csapott le rád?
Sokminden egyezik, kivéve a látszólagos kiegyensúlyozottságot és látszólagos lustaságot. Én mindig azt hallgatom, hogy "ne nyüzsögj már annyit!"
Meglehet, hogy valóban fennáll nálad bipoláris zavar is, ha mániás fázisokat tapasztalsz, mert bent vagyok egy fb.-csoportban (borderline-osok a tagok), ahol többeknek van diagnózisa a bipolaritásról is, sőt, kezdetben én is azt kaptam, aztán maradt a BPD - többek közt.
Nem tudom mikor kaptál diagnózist, de van, amikor csak idővel derülnek ki a társbetegségek, ahogy a terapeuta egyre tisztább és részletesebb képet kap az emberről. Ha tényleg van más is, mint ahogy érzékeled, ki fog derülni úgyis.
Hogy érted, hogy jó, meg rossz? Pl. a jó a hasznodra válik pl. alkotásban, energiaszintet illetően, társas kapcsolatokban, stb.-ben, a rossz meg kimerít, helytelen dolgokba hajszol, stb.?
Szia!
Engem érdekel, mert ugyanebben vagyok érintett és jó lenne tapasztalatokat cserélni egy sorstárssal.
Szia!
Írd le, biztos többen elolvasnák.
Hali!
Azért nyitottam ezt a fórumot, hogy -ha érdekel valakit- leírjam, hogy én hogyan élem meg ezt az egész borderline személyiségzavart amolyan csendes formában.
További ajánlott fórumok:
- Egy borderline/nárcisztikus/ vagy bármely hasonló sérülékeny alkat képes a megbocsátásra?
- Élet Borderline-ként....
- Segítség! BORDERLINE a párom!!
- Nárcisztikus személyiségzavar vagy borderline. Mi a különbség?
- Minden, ami a Borderline személyiségzavarral kapcsolatos
- Budapesti szakembert ajánlanál, aki a Borderline személyiségzavarból segít kiutat találni? Tapasztalatok?