Minden, ami a Borderline személyiségzavarral kapcsolatos (beszélgetés)
Szia Kataa44,
Először is fogadd elismerésem látatlanban. Anonimban leírni is egy ilyet, nagy bátorságra vall. De hogy nyíltan vállalod és még a bemutatkozódban is szerepelteted, azt jelzi hogy szembeszálltál vele. Eleged lett, változást akarsz és teszel érte.
Van tapasztalatom e téren sajnos. A párom ilyen tüneteket produkál. Nincs diagnózis, mert nem volt és esze ágában sincs orvoshoz menni, mondván semmi baja, csak ne idegesítse fel őt senki.
Hát olyan nincs. Lábujjhegyen járás sem megoldás, mert elég ha a külvilágból idegesíti fel valami/valaki már látattja is a sötét oldalát. Nincs számára megnyugtató válasz, nem létezik ilyenkor támogató személy, senki. A tornádó a legtalálóbb szó eddig, amit valaha olvastam. Ez pont jellemzi, ha egy szóval akarnám leírni a jelenséget. A folyamat sajnos öngerjesztő is, amit nem láttam írásodban. Lefolytat magában egy beszélgetést, de egyre dühösebb lesz, képtelenség megközelíteni iylenkor.
Amikor pedig minden rendben nála, akkor meg olyan mint egy doromboló cica. Megdöbbentő ez a két véglet. Hosszú távon együtt élni iszonyat megterhelő és óriási lélekjelenlétet követel. Meg önkontrollt. Sokat fejlődtem mellette, mert ha ő nem változik, nekem kell önfejlesztenem. Ez mindenképp pozitív. De itt ki is merült. Lélekölő a közelében lenni, mikor pussztít maga körül.
Bocsáss meg, hogy ezeket leírtam, nem lehet könnyű neked sem ezeket olvasni. Viszont mivel te itt vagy és te kezdeményezted, talán pozitívnak értékeled őszinteségem.
Nem tudom, hogy mire van szükséged, miért írtál ide. Ötleteket, segítséget vársz ?
További ajánlott fórumok:
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- Gyerekláthatás, és minden, ami ezzel kapcsolatos
- Minden ami Télapóval kapcsolatos
- Nárcisztikus személyiségzavar vagy borderline. Mi a különbség?
- Budapesti szakembert ajánlanál, aki a Borderline személyiségzavarból segít kiutat találni? Tapasztalatok?