Csapos műcsonk (beszélgetés)
Köszi! Okés, vigyázok rá. :) Tegnap még nem ettem rajta, de ma már rágtam azon az oldalon is, még nem esett ki, szóval tuti rendben lesz. :D
Köszi mégegyszer mindenkinek!
Szeretném bejelenteni, hogy KÉSZ A FOGAM és tök jó lett, nagyon tetszik! :D Nem érzem egyáltalán, csak az első 1-2 óra volt csak fura. Este 9-ig nem ehetek vele, pedig már nagyon éhes vagyok, de lehet megpróbálok a másik oldalon elnyámmogni valamit...
Köszönöm szépen a biztatást mindenkinek, végre túlvagyok rajta. :)
A bal alsó 6-osomról van szó. :))
Szerintem se egyél még aznap rajta! Kössön meg rendesen a ragasztó!
Neked hátul v. elöl van?
Ráragasztja és még utána csiszol.. Ajj nekem, mikor leszek már túl rajta? :D Háát nagyon kíváncsi leszek. :)) És ennyi lehet vele azonnal, vagy várni kell?
ÚGY IZGULOK!:D
hát kíváncsi leszek, már nagyon izgulok! :)))
és nem lesz furi??
Persze! Amíg a gyökere jó, addig jó lesz!
Nekem több, mint 10 évig bírta az egyik, és csak azért kellett a végén kihúzni, mert a gyermekem amikor kicsi volt belefejelt a számba, és kettétört a gyökere a fogamnak.
Igen, ezek sajnos jó programok! :)
Pláne mikor kint szépen süt a nap!
Köszönöm a bíztatást, igen, ma már tényleg jobb. :) Csak mostanában annyi gondom volt a fogaimmal, hogy már mindentől félek. :)
1 hét múlva megyek utoljára, akkor beragasztja és KÉSZEN VAGYOK!! Így összesen 14-szer jártam nála... :D
Persze, hogy érzékeny, hiszen a külső réteget leszedte, ráadásul az ínyhez is becsiszol, hogy rátegye a koronát. Csak akkor zár a korona rendesen, ha van helye, azt pedig meg kell előzőleg az orvosnak csinálni.
Nyugi, jó lesz később!
Köszönöm!
A csiszoláson túlvagyok, vagy 10-15 percet csiszolgatta legalább, meg vett le mintát is, az Az íny alá is becsiszolt, de nem fájt. Most kicsit érzékeny, gondolom a trauma miatt. :))
Jövő hét szerdán megyek a fogamért és beragasztja.
Nektek is érzékeny volt utána kicsit? Nem a gyökér része fáj vagy ilyesmi, hanem kicsit olyan érzékeny, pl.: nyomásra.
Sziasztok!
Ma megyek csiszolásra. Kicsit fosok. :D