Csak vízuálisan gondolkodóknak:"A-Mi? a kulisszák mögött van" érdekes olvasmány (tudásbázis)
4. 9f98008a3b
2012. nov. 17. 11:12
érdekes....
3. e32d76b828 (válaszként erre: 2. - E32d76b828)
2012. nov. 12. 21:45
mivel eleg sok hsz van alabb kell nemi rekontra,
hogy Piri ne legyen szomoru....kisse bovitem a latogatok szamat,egyebkent is birom a burajat,nos
nem minden napos a leirat ezt meg kell hagynom s talan azert sem mert nagy nevek femjelzik labjegyzeteit Mozes,Jozsue,Jeremias es a tobbi, csupa csupa figyelemre melto igaz hus-ver emberkek
erdemes idotoltes figyelemmel kiserni a korban ie.kb.2000-ben jatszodott tortenetet de megertem ha valaki legyint mivel RubikRena sutt-nessze jobban lekoti...az ing termeszetesen nem mindenki re illik keresem azt a keveseket
2. e32d76b828
2012. nov. 11. 21:30
lehet olvasni és lehet vélményezni...kíváncsi vagyok Ti hogy élitek meg az irományt,férhet-e hozzá kétség, eme remek olvasat kétségen kívüli,páratlan példabeszédekkel tűzdelt,kerekre sikeredett összefoglalás bár kicsit hosszúra sikeredett ugyan de időtök mint a tenger nos?
1. e32d76b828
2012. nov. 11. 21:21
Csak vízuálisan gondolkodóknak:"A-Mi? a kulisszák mögött van" érdekes olvasmány
További ajánlott fórumok:
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- 2 gyerekes Anyukák, segítsetek gondolkodni, kérlek!
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Szerintetek milyen vállalkozásban érdemes gondolkodni manapság?
- Néha azon kapom magam, hogy mások halálán gondolkodom. Ez miért van?
- A pozitív gondolkodás valóban jobbá teszi az életet?