Csak tanácsot kérek! (beszélgetés)
Hitelkiváltót csak hitelközvetítőtől érdemes felvenni szerintem....mert ő tudja a legjobb megoldást..ha van ilyen...
Az OTP-től én mindig féltem:) Ha tehetem, kerülöm:)
:(
Csak mert én is így jártam...csak én autót vettem a nevemre..most itt van a nyakunkon, havi 50 000 ft törlesztéssel. Eladni nem lehet, kénytelenek vagyunk még 5 évig fizetni..
Soha többet nem mennék bele ilyesmibe..jó tanulópénz volt. Gondolom, Nektek is.
szia!
és ez mit jelent? hosszabb ideig kell fizetnetek?
Sziasztok!:)
Úgy éreztem, vissza kell jönnöm megköszönni, hogy igyekeztetek velem érezni. A héten kaptuk meg a hitelkiváltó hitelt - sokáig eltököltek vele:S de sikerült.:) Havi 80 ezer törlesztés helyett 25 ezret kell fizetni.
Sziasztok!Csak egy mondat erejéig!
Aki hitelt akar felvenni vagy bármi hitellel kapcsolatos dolgot az siessen mert márc.1-től
nagyon megszigorítják a dolgokat.Nekünk már január elején nem akartak kocsit hitelezni,pedig még készpénzzel is beszálltunk.
Szia annak, aki erre jár!:))
Ma volt az értékbecslő, kb 1 hét mire árágják magukat, hogy mennyit ér az ingatlanunk. Már 190-et kellett összekunyerálnom (még az életben nem kértem kölcsön), hogy az elmaradásaim, stb. kifizessem. Ha mégsem kapok hitelkiváltót, lehúzhatom magam a wc-n - miből fizetem vissza a kölcsönöket és hogyan tovább!? De más választásom nem volt.:(
Köszi, akik eddig is drukkoltak és a jeleket!:))
szia!
Nagyon sajnálom..... :))))
Sziasztok!:)
Péntek délelőttig még reménykedem. van 1 még elvileg hitelező bank. Kérlek, szoritsatok nekünk, hogy sikerüjön!!
Szia! Jól érted! Ő vette fel a hitelt, aztán a pénzt odaadta a rokonnak. Én is így értelmezem.
Nagyon sajánlom, nem tud mit tenni.:-(((
szia!
sajnálom ami történt, de se bíróság, se ügyvéd, se semmi nem segít ezen az ügyön pillanatnyilag, felesleges ezekre pénzt pocsékolni. menjetek be a bankba és beszéljetek az ügyintézővel, futamidőhosszabbítás, stb, a banknak nem célja, hogy elveszítsd a lakásod, és aztán ő nem tudja eladni (most elég stagnálás van az ingatlanpiacon, a banknak meg tuti van egy csomó bedőlt hitele, mivel most ez megy sajnos)azt akarja, hogy fizess tuti partnerek lesznek, velük kell közös megoldást találni. közben rokonra hatni. mást nem tudsz. rokonnak munkát kell szereznie. ő hogy áll ehhez a dologhoz? sok sikert kívánok!
Szerintem nem tudtok csinálni semmit, csak fizetni - fizetni - fizetni. Azt a mindenit!!!!
Jóapám mondta mindig: aki ígérni sem tud, az nagyon szegény ember! (A rokonod meg jól tudott könyörögni, mindig a rokonsággal szívja meg az ember legjobban.)
További ajánlott fórumok:
- Menhelyről hoznék kutyát, tanácsot kérek tapasztalattal rendelkezőktől
- Tanácsot kérek, hogy tanácsot adhassak...
- Nagymamám hónapok óta beteg, segítenék, de nem tudok. Tanácsot kérek!
- Hétvégén bulizni voltam a volt pasim haverjaival, az egyik a "barátnőm" barátja... tanácsot kérek, most mit csináljak?
- Tanácsot kérek
- Csak egy jó tanácsot kérek