Csak szexből mégis alakul érzelem? (beszélgetés)
Szia.
nem mint ahogy írtam abba akartam hagyni az egészet ,de ő azt mondogatja hogy beszéljük meg stb... nem akarom megmondani neki hogy én többet is szeretnék,mert tudom hogy ő nem és nem karom kellemetlen szituba hozni magam mert utána ugyan úgy együtt kell dolgoznunk.
Tudom most azt mondjatok hogy persze hogy megakarja dumálni mert kell neki a könnyen
kapható szex és valahol sőt igazatok is van.
de várok még egy kicsit hátha ő nyit felém és ha úgy látom megmondom neki.
Hű!!
Jó sok hozzászólás van itt, de én nem olvastam.
"Álltalában ő szól hogy menjek fel hozza pár hetente pár alkalomról van szó. "
Csak eddig kellet eljutnom a történeted olvasásában.
Szánalom, anyukám:(
Igen.. kompenzal valamit,ez egyertelmu es ,h bevallja mar haladas. De akarmilyen keseru is,akivel meg lehet tenni ,tegyek. Mondjuk mindenki megboltlik,naiv ..en is voltam az,nem ez a hiba,ettol tudjuk ma,h mit NEM kellene tenni,de arra kellene figyelni,h ne tortenjen meg ujra,ha meg megis,akkor nem sirni,elfogadni!
Es megerteni,h aki megakar csak dugni ,az 10. alkalom utan is azt fogja akarni,ha jo vagy az agyban. Tudom van itt ellenpelda,de probalkozni a kutyak szoktak.
Hy! Nem birtam ki..most talaltam.:D Mar amugy is akartam mondani,h erdemesebb lenne egy palit megkerdezned ,hosz o ismeri onmagukat a legjobban.
most talaltam...en ezt kiegeszitenem azzal,h mert nem is tetszett neki annyira,csak 1-2 reszlet a nokbol...hisz ezt o is leirta,elso percben eldonti a ferfi,h mire kellesz es az bizony nem valtozik.
Te egy esetet sosem feltételezel a hosszútávú kapcsolatokról.
De már engem is fáraszt a téma, úgyhogy ennyi...
a szexkapcsolat bizonyos szempontból mindenképpen megalkuvás, amíg nincs, nem jön jobb :) igényelheti ezt férfi és nő is, de azért a nőkre jellemző, hogy rövid időn belül elkezdenek ragaszkodni, érezni, féltékenykedni. pasiknál, ha nincs érzelem, nem nagyon érdekli őket, legfeljebb hiúságból pár percre
ha valaki nem tudja félretenni az érzéseit és pusztán a testiséget élvezni, az ne menjen bele ilyenbe
En elzsibbadtam a temaban.:D
Egeszsegere mindenkinek.:D
Szerintem felre van ertve az a pelda,amit en mondtam.
20 ev utan megunta a not.. mert o csak o marad,nem garancia itt semmi.Vannak olyan emberek,akik 1 hetet nem tudnak husegesek lenni es sanyi..Senki nem irta,h nem. A lenyeg nem a kapcsolat idotartalman volt.
Igen..
Vagy remenykednek,h valtozik.Szar a felismeres,mikor kiderul,h nem fog..csak akkor mar sok ido elment az eletunkbol.
További ajánlott fórumok:
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Új kapcsolat, érzelem és szenvedély, de nincs szex. Ilyenkor mi van?
- Férfi vagyok! Csak érzelemmel tudok szexelni
- Mit tegyek ha az egyéves kislányom fején koszmófoltok jelentek meg? Minden nap hajat mosunk csecsemő kora óta, mitől alakult ki mégis?
- Hogy lehet megkérdezni egy ismerőstől akinek eddig a kapcsolatai nem jól alakultak, de most megismerkedett valakivel, hogy mi a helyzet?
- Szexkapcsolat vagy barátság extrákkal kapcsolatban mennyi idő múlva alakul ki(ha kiialakul) érzelem,szerelem?