Csak szerintem ciki? (beszélgetés)
"leoltani".
Lemaradt, bocsánat.
Ennyi epeömléses gonoszságot és rosszindulatot 2 oldalon már régen olvastam.
Ízlések és pofonok...
Utálkozni olyan hangnemben, ami isteni kinyilatkozásnak hangzik, nem elegáns.
Lehet véleményt nyilvánítani, hogy én nem szeretem, nekem nem tetszik, mert..., vagy "mert" nélkül.
Nem celebeket, hanem művészeket, akik sok éves munkájukkal már tettek valamit az asztalra uborkafára felkapaszkodott parvenü körökben szokás.
Kedves Lola
Hegedűs D. Géza a színművész.Hegedűs Géza író volt.
Eszenyivel együtt mindkettő igen sokat letett az asztalra.Nem a BK.vagy a Jóban rosszban dilettáns szereplői a mérvadók.Tehetségtelen hülyékkel van tele a média.Sok tehetséges fiatal tanul azért hogy elkezdhesse a pályát de csak ezeket a "celebeket" nyomják orrba szájba.Kamera előtt 86Xfelvenni egy jelenetet nem nagy kunszt.De a színpadi világ más.
A megasztár egy vicc.
Akkor keress rá : Jack Jack.
Ha neked ez híg és ízléstelen, akkor veled van a baj :D
Az utolsó két széria a Megasztárban kritikán aluli.
Nem vagyok fajgyűlölő, de kicsit soknak tartom, hogy 10 versenyzőből 7 a kisebbség köréből kerül ki.
A tizenéves kisgyerekekről szerepeltetése pedig enyhén szólva is nevetséges.
Nekik még a játékbaba való nem a színpad.
A zsűri pedig mindkét helyen felveszi a nagy pénzt és nagyon jó reklámot csinál nekik erről szól az egész.
Borzasztó mennyi rosszindulat van benned...hihetetlen...
Én a Megasztárt nézem,vannak jobbak-rosszabbak.Tartom annyire hiteles zsűrinek Eszenyit,Mestert,mint mondjuk Nagy Ferót,vagy a Malekot,vagy a Keresztesit.
Én nem gondolom,hogy ez lenne a Megába a legrosszabb széria,azért vannak nagy tehetségek is.pl.a Szíj Melinda.A másik,hogy én a kezdetekkor elkezdtem nézni az X-faktort is,és nekem az nem tetszett,ahogy majmolják az amerikai X-et...ugyanazt nyomták még a zsűritagok is,utánna lehet nézni.Meg ha már "utálni kell" valakit,akkor inkább a Liptai...
"Hogy Eszenyi és Presser egy ilyen gagyi műsorhoz adják a nevüket,mint a Megasztár"
További hozzászólásokban meg kijelented, hogy mennyire utálod Eszenyit...akkor meg nem mindegy?
Minek nézed ezt a műsort egyátalán?:)
hehehe :)
nekem aki még az affektálás nagymestere, az az eperjes. de ő szerintem nem százas
a webbernek tényleg vannak egész jó dolgai, bár tőlem a musical meg a rockopera kicsit idegen
de jézus krisztus szupersztár totál zseniális :)
További ajánlott fórumok:
- Csak szerintem ciki még mindig fürdetni egy 13 éves lányt?
- Szerintem minden vallás és tanítás csak agymosás! Pont hogy...
- Csak szerintem ramaty a társkeresőzés? Vagy mi a baj velem?
- Csak szerintem hülyeség?
- Csak szerintem hülyeség, az aki azt mondja hogy este 6 után már nem szabad enni különben elhízol?
- Szerintem a macska, kutya lehet kinti is, nem hiszek a csak...