Csak sex és más semmi (beszélgetés)
Persze fantáziálni lehet róla.
Még a másik nagy talány számomra (itt most off) hogy a prostik, hogyan mernek óvszer nélküli praktikákat bevállalni. Ők nem rettegnek? Minden nap új, ismeretlen ügyfél/vendég/kuncsaft...
48. Ancsika szivemből szól. Első olvasatra én is azt mondtam, hogy ez az ember legalább őszinte, ami számára nehezebb pályát jelent. Ha normálisan indított volna, akkor is becsaphatja persze az embert, de ott valóban nincs "kötelezettség" arra, hogy rögtön le is feküdjön vele az ember, tehát egy darabig lehet szexmentesen találkozni vele, benyomásokat lehet róla alkotni. És ha néhány hét után is minden oké, akkor lehet tovább lépni. Mondom én, de ki-ki tegyen saját belátása szerint.
Végül is, egyszer mégis lesz találkozó?
Te tudod.
Érdekes, hogy a mai világban - állítólag - gyorsabban haladnak a kapcsolatok, hamar lefekszenek egymással. Ők nem félnek, hogy összeszednekm valamit? Vagy én becsülöm túl a veszélyt? Hát, jó lenne valami bőr és nemibeteggondozóval beszélgetni erről.
Ezek után biztos, nem találkoznék vele.
Szerintem meg pont most hazudott,inkább ne magyarázkodott volna.
Persze Te döntöd el,lehet egy találkozás belefér,de nekem folyton az járna az eszemben,hogy mikor mond "csak úgy" dolgokat,mikor nem viccel.
Nincs mit. Tettemet lelkiismeretem diktálta. :)
Csodálkozom még azokon akik swingerklubokba mernek járni.
Gondolkoztam egy kicsit. Csak feltevésként megfordult a fejemben az, hogy Marsszelet ismerőse ezzel az őszinte megnyilvánulásával azt is megteheti, hogy más nőknek is megírja ugyanezt és egy határidőnaplóban beosztja, hogy kivel, mikor találkozik és dug, mert ugye, ha csak szex és más semmi, akkor az udvarlási fázis is lényegében felesleges. Ha tetszenek egymásnak, akkor dugnak, ha nem, akkor nem. Kérdés, hogy az illető ezen módon hány partnerre tud szert tenni. Minden egyes partner növeli a nemi úton terjedő betegségek kockázatát. Ebből a megfontolásból kiindulva, én megfontolnám, hogy belemennék-e. Tudom, hogy ezzel ellentmondok a korábbi hozzászólásomnak, ami azért van mert leültem és elkezdtem gondolkodni.
Ha most ez a hozzászólás téríti el hősnőnket a randevútól, akkor sajnálom, hogy csalódást okozok azoknak akik szívrepesve várják a fejleményeket és a szaftos beszámolót. Megfordult a fejemben az is, hogy eme aggályomat utólag írom le, de aztán mégsem vitt rá a lélek. Hátha most még nem késő.
Hajrá! Várjuk a fejleményeket!
Amúgy szerintem nem megalázó, ha valaki csak szexet akar a másiktól. Van olyan élethelyzet, amikor az egészséges ember nem vágyik együttélésre, de a biológiai igényeit természetes módon szeretné kielégíteni.
A megalázás szerintem ott kezdődik, amikor fizetnek érte, vagy úgy csinálják a maguk kedvére, ahogyan a másiknak nem tetszik, nem jó
ne vegyél mérget arra, hogy becsületes. sok pasi van így, büszke is rá, hogy ő legalább kimondja a tutit és nem hazudik. mintha nem derülnének ki ilyen hazugságok már a legelején :)
ha annyira meg akarod nézni, találkozz vele, az nem kötelez semmire, lehet, hogy picit se fog tetszeni. ha mégis, akkor se éld bele magad, ismerkedj továbbra is
akármi az oka, nem véletlen, hogy már az elején így leszögezi, meddig mehet el a dolog. a nők meg mindig azt hiszik, csak mert kedves stb. biztos majd érez ő is és akar. addig te se add fel a függetlenséged és nyitottságod másra, míg ő sem :)
Köszönöm a reakciót. Írtam, hogy az őszintesége a javára irandó. Elnézést kérek a "csaj" kifejezésért.
Egyszer megismerkedtem egy elvált asszonnyal. Engem a szexualitás lehetősége motivált, mint szerintem a legtöbb estben a legtöbb férfit. (Amiből persze akár szerelem is lehet.) Volt egy másik lányismerősöm, akivel akkor ún. haveri viszonyban voltam. Örült, hogy lett valakim. Kapcsolatom az elvált asszonnyal alig tartott egy hónapnál tovább. Keveset tudtam neki nyújtani, kitette a szűrömet. Mivel nem voltam belezúgva, könnyedén túltettem magam a kirúgáson, mivel már bennem is érlelődött a szakítás.
Mondtam haverlányismerősömnek, hogy ki lettem rúgva. Erre ő, (nő létére!) hogy miért nem kábítottam, hitegettem stb, hogy még egy kis ideig lett volna kit kefélgetni. (Hát, mert megelőzött a kirúgással! Terveimben kb még egy hónapig húztam volna a kapcsolatot. Nem így lett. Nem baj.)
Tenyleg szingli, semmi ketseg. Fontos a sex, de nem annyira ahogy o elkepzeli.
Mindenesetre talalkozni fogok vele, mostmar kivancsi vagyok milyen eloben.
Lehet ha meglatom meg ha belemszeret sem kell, volt mar ilyen.
Szerintem is megalazo, plane hogy igy kimondja.
Lehet ir ilyet masoknak, sot, biztos, nem tudhatom.
Mar arra is gondoltam, hogy elzavarom es ha tenyleg akar, akkor hatha mas oldalrol kozelit majd. Szegyen ilyen naivnak lenni az en koromban, ugye?
További ajánlott fórumok:
- Lehet "csak szex és más semmi"?
- Csak szex es mas semmi?
- Én nem akarok semmit, csak meghalni!!!
- Van olyan pasi, aki ellenállna egy szexi nő felkínálkozásának? Csak szex, más semmi!
- Ha nekem van érettségin egy ötös írásbelim, és szóbelin nem tudok semmit, akkor melyik igaz?megbuktam, vagyk négyest kaphatok csak?
- Meg akarok halni. Semmi értelme az életemnek. Amit csak...