Csak kreatívan! Mit lehet kezdeni a bébiételes üvegekkel? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem is kellene üveg, ha van valakinek felesleg!
Budapesti vagyok, köszönöm a segítséget
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Bébiételes üvegeket gyűjtök fűszertartónak. Ha van sok felesleges üveged, akkor én szívesen elmegyek értük (Budapesten belül). Így 100%-ban újrahasznosítanám, nem mellékesen olcsó megoldás lenne. Előre is köszönöm. :)
Én azt terveztem, hogy ádventi "naptárt" készítek belőle, hogy minden üveg egy napot jelent dec. 1-től 24-ig. A számot címke formájában teszem rá, és belekerül a kis meglepi...:)
Aztán föl lehet akasztani őket a falra, vagy a karnisra, ez már lakáfüggő is.
Kicsit formabontó naptár, de jól hangzik!
hogy szeditek le a babakajás üvegekről azt a durva ragasztócsíkot?
Én hiába áztattam be, nem jött le.
Ha mécsest teszel bele nem reped meg az üveg tőle ?
Paradicsom pürét teszek bele.
Paradicsom főzésnél nagy üvegbe teszem.Pár napig abban marad amig a leve nem jön fel.Leöntöm és a bébiételes üvegekbe átteszem.A kupakja alá celofánt teszek úgy biztos,hogy légmentesen zár.
Család ismerőséhez elvittük, aki levágta a tetejét, majd lecsiszolta és mintát is vésett bele... így lett a hétvégi házba pár szép kis borospohár :)
Persze ez egy jó ismerős nélkül nem mehetett volna.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek meg kell várni, hogy a baba betöltse 4. hónapot a bébiételek elkezdése elött?
- Esküvőt olcsón kreatívan
- Stelázsi: Kreatívan, mit mivel, cukor, tartósító nélkül, egészségesen, természetesen
- 8 hós kisfiamnak a korának megfelelő bébiételeket szűrőn is átnyomkodom, mert öklendezik a daraboktól. Más is így van vele
- Miért vannak a bébiételekben olyan ételek, amiket még nem is ehet a baba?
- Üres bébiételes üvegekkel mit szoktatok csinálni? Kidobjátok?