Csak gúnyolódás? (beszélgetés)
Még ezen kattogsz?:)
Azért válaszolt később, mert akkor olvasta. Nem mindenki lóg a postaládáján egész nap. Vagy nem tulajdonított neki figyelmet, de aztán mégis úgy gondolta, hogy gratulál. És ennyi.
A szívem szerinttől egy kukkot nem értek. Mi a problémád?
Logikusan gondolkodva, ha valaki nem kedvel egy embert nem igazén segít.
Analizálni azt érdekel, ami szàmít.
Amiről meg nincs elég infód, azt nem is lehet.
Nem értem, mi a gond.
Segített, megköszönted, reggelt. Lehet, ilyen a stílusa.
Szàmít?
Persze én is segítek, és nem azt nézem, hogy milyen ember, hanem hogy egyáltalán, egy segítségre szoruló ember.
A második bekezdésben a segítő által hetekkel később elküldött "szívesen"-ről beszéltem. Hogy hetekkel később mégis úgy gondolja, illik a "köszönöm a segítséget"-re válaszolni, különben bunkónak, akárminek látszik.
Legalábbis így gondolom, hogy olyan ember, akinek sokat jelent, hogy mások mit gondolnak róla.
De valóban mindegy. Nem ismerjük a konkrét szitut, nem ismerjük a benne levő embereket személyesen, így csak találgatni tudunk, azzal pedig nem jutunk előrébb.
A második bekezdéssel nem értek egyet.
Én is segítek olyannak, akit nem kedvelek, ha szorult helyzetbe került vagy ha épp csak én tudok segíteni.
Pedig sose volt célom, hogy úgy emlegessenek, hogy milyen jó ember vagyok. Jó érzés segíteni egy bajba jutott emberen, akkor is, ha nem kedvelem vagy bizonyos helyzetekben ismeretlenül is.
A szíves-kedést meg nem értem, de mivel nem ismerem azt az embert, nem tudom véleményezni. Meg azt sem, hogy pontosan milyen viszonyban van egymással Hollipop és az említett egyén, meg mik történtek köztük.
Nem hiszem, hogy gúnyolódik. Inkább azt gondolom, hogy:
- valóban nem kedvel valami miatt, de ha már a segítségét kérted valamiben, segít, mert így lesz tiszta a saját lelkiismerete
- amikor megköszönted neki, úgy gondolta, arra már nem válaszol
- később (talán ismét a saját lelkiismerete miatt) bunkóságnak érezte, így küldött hetekkel később egy pár sort
Ez a személy nem vállalja fel önmagát, szigorúan a társadalmi normák szerint éli életét, és még a saját érzelmein is hajlandó erőt venni csak azért, hogy mások meg ne szólják. Sajnálom az ilyen embert. Te se törődj vele, van őneki és lesz is még éppen elég baja ez miatt az életben. Te sem szeretsz mindenkit, és minket sem szeret mindenki. Nincs ebben semmi gond.
Lépj tovább és légy boldog.
Mer'nem tudsz a sorok, illetve szivecskek közt olvasni :D
Találtam neked valamit!
Beteszem a zenehallgatós topikba :))
Ne gondolj mögé olyat,ami nincs.
Egyébként meg nem mindegy hogy nem kedvel?
Ilyenre én már nem pazarlok energiát.😉
Én ebből nem sokat értek.
De ha én segítek valakinek, és azt írom, hogy szívből gratulálok és szívből kívánom, hogy... (bár ez nem az én stílusom), akkor én ezt nem gúnyolódásként írnám.
További ajánlott fórumok:
- Mondok egy szót, mi jut róla eszedbe? Csak egy szót kérek!
- SZÓLÁNC! Csak melléknevekből...
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓLÁNC csak igékből
- Beszólások gúnyolódások ( akkora paraszt vagy..., olyan csúnya vagy..) stb :):)